HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση Αυγενάκη με τους ιδιοκτήτες πάρκινγκ

Συνάντηση Αυγενάκη με τους ιδιοκτήτες πάρκινγκ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση του Τομεάρχη Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρηματιών Ιδιοκτητών Στεγασμένων Σταθμών Αυτοκινήτων κ. Μιλτιάδη Καυκαλέτο, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, 10 Ιουνίου 2015.

Στη συζήτηση έγινε αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των επιχειρήσεων στεγασμένων σταθμών αυτοκινήτων και τα πλήγματα που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια. Οι παράγοντες που έχουν επηρεάσει τον κλάδο και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην παύση εργασιών των επιχειρήσεων είναι η μείωση της κυκλοφορίας των οχημάτων, η παράνομη στάθμευση, η αδήλωτη μίσθωση χιλιάδων θέσεων στάθμευσης σε πολυκατοικίες, αλλά και η μίσθωση θέσεων στάθμευσης σε οικόπεδα που δημιουργήθηκαν από την κατεδάφιση παλαιών κτιρίων και είναι ακατάλληλα για να αδειοδοτηθούν

Ο κ. Λ. Αυγενάκης μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε: «Η νομιμότητα και η τήρηση των όρων που προβλέπονται από τη νομοθεσία για τη λειτουργία των σταθμών στάθμευσης είναι το «Α και το Ω». Ειδικότερα όταν τίθενται θέματα δημόσιας ασφάλειας και πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για τα αστικά κέντρα και εξ’ αυτού του λόγου θα συνεργαστούμε στενά με την Ένωση Επιχειρηματιών Ιδιοκτητών Στεγασμένων Σταθμών Αυτοκινήτων».

Διαφήμιση
Διαφήμιση