Συλλήψεις σε Ηράκλειο και Χανιά για κλοπές

Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα ένας 25χρονος στο Ηράκλειο απο τους αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης, καθώς έκλεψε παράθυρο αλουμινίου.
Αναλυτικά τις πρώτες πρωινές ώρες μια 65χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα κλοπής καθώς ένας νεαρός αφαίρεσε παράθυρο αλουμινίου αξίας 200 ευρώ.
Αμέσως οι αρχές κινητοποιήθηκαν και κατάφεραν άμεσα να τον εντοπίσουν. Αφού τον ακινητοποίησαν τον συνέλαβαν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο 25χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Ακόμα όμως δύο συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στα Χανιά και οι οποίες αφορούσαν την κλοπή μιας μοτοσικλέτας.
Συγκεκριμένα φαίνεται οι δύο δράστες ηλικίας 28 και 22 χρονών χθες το βράδυ έκλεψαν την μοτοσυκλέτα ενός 45χρονου, ο οποίος την είχε παρκάρει έξω απο το σπίτι του.
Έχοντας τις κατάλληλες πληροφορίες μετά απο την προανάκριση που διενεργήθηκε απο την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 28χρονου κατά την οποία βρέθηκε η μοτοσυκλέτα που είχε κλαπεί το προηγούμενο βράδυ.
Οι άνδρες αφού συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.