HomeΚΡΗΤΗΞινή του βγήκε η καταγγελία – Τον «κάρφωσε» στις αρχές αλλά … πιάστηκε και ο ίδιος

Ξινή του βγήκε η καταγγελία – Τον «κάρφωσε» στις αρχές αλλά … πιάστηκε και ο ίδιος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας 22χρονος απο την Βουλγαρία και ένας 33χρονος συνελήφθησαν χθες απο τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου για αδικήματα που αφορούν κλοπή, ναρκωτικές ουσίες αλλά και την παράβαση του τελωνειακού Κώδικα.

Συγκεκριμένα ο 22χρονος είχε κλέψει απο το σπίτι του 33χρονου, 300 ευρώ και έτσι την Τετάρτη το βράδυ ο δεύτερος τον κατήγγειλε στην αστυνομία. Ο νεαρός εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι και συνελήφθη όμως απο την προανάκριση προέκυψε ότι σε προγενέστερο χρόνο ο 33χρονος είχε πουλήσει στον 22χρονο ποσότητα κάνναβης, έναντι χρηματικού ποσού.

Αμέσως οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του άνδρα όπου εντόπισαν ποσότητα καπνού 178 γραμμαρίων η οποία δεν είχε την απαιτούμενη από το νόμο ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Ο 33χρονος συνελήφθη και για τους δύο σχηματίστηκε δικογραφία.

Ο 22χρονος κατηγορείται για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών ενώ ο 33χρονος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και της νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση