HomeΚΡΗΤΗΣτην καρδιολογική κλινική, γνωστός νευροχειρουργός μετά από επεισόδιο με συγγενείς ασθενούς

Στην καρδιολογική κλινική, γνωστός νευροχειρουργός μετά από επεισόδιο με συγγενείς ασθενούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα περιστατικό που έχει συγκλονίσει τους εργαζόμενους στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, υπήρξε η αφορμή για να μεταφερθεί στην Καρδιολογική Κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος γνωστός νευροχειρουργός, με καρδιακό πρόβλημα.

Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μεταφοράς ασθενούς με σοβαρότατο νευρολογικό πρόβλημα από το Βενιζέλειο στην Αθήνα. Ο ασθενής που είχε υποστεί εγκεφαλικό ανεύρυσμα, έπρεπε να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή σε εξειδικευμένο κέντρο των Αθηνών. Ωστόσο, η διαδικασία καθυστερούσε, και οι συγγενείς του έχασαν την υπομονή και την ψυχραιμία τους με αποτέλεσμα να στραφούν εναντίον του γνωστού νευροχειρουργού. Το επεισόδιο που ακολούθησε μεταξύ των συνοδών του ασθενούς και του χειρουργού ήταν ιδιαίτερα έντονο, και αποκλιμακώθηκε μόνο χάρη στην επέμβαση του προσωπικού του νοσοκομείου και των πιο ψύχραιμων από τους συγγενείς του ασθενή.

Ωστόσο, ο χειρουργός φαίνεται πως ταράχθηκε ιδιαίτερα από το γεγονός, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει αρρυθμία και υψηλή πίεση, γεγονός που στάθηκε η αφορμή για να εισαχθεί στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου για παρακολούθηση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η μεταφορά του ασθενούς ολοκληρώθηκε και ο νευροχειρουργός επέστρεψε σήμερα στα καθήκοντά του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση