HomeΚΡΗΤΗΠληθαίνουν καθημερινά οι συμμετοχές στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

Πληθαίνουν καθημερινά οι συμμετοχές στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καθημερινά πληθαίνουν οι αποφάσεις σωματείων, Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών από όλη την Ελλάδα για συμμετοχή στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 11 Ιούνη σε όλη τη χώρα, ποτ διοργανώνεται ενάντια στο νέο μνημόνιο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της γραμματείας Ηρακλείου του ΠΑΜΕ, στο Ηράκλειο έχουν ήδη δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση της 11ης Ιουνίου, το Σωματείο Εργαζόμενων ΠΑΓΝΗ, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου “Δομίνικος  Θεοτοκόπουλος”, το Σωματείο συνταξιούχων του ΟΑΕΕ, το Παράρτημα Κρήτης του Συλλόγου Ελλήνων  Αρχαιολόγων , το Σωματείο Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Ηρακλείου, το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου, η ένωση Ιδιωτικών υπαλλήλων Ηρακλείου, το σωματείο Ιδιωτικών εκπαιδευτικών «ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ», η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηρακλείου.

Η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ, στην ίδια ανακοίνωση «καλεί όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα να απαντήσουν μαζικά, μαχητικά, αποφασιστικά, αγωνιστικά στο νέο μνημόνιο που ετοιμάζουν από κοινού κυβέρνηση και θεσμοί (ΕΕ – ΔΝΤ – ΕΚΤ)».

Στο Ηράκλειο το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στη πλατεία Ελευθερίας, την Πέμπτη 11 Ιουνίου.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση