HomeΚΡΗΤΗΒήματα προόδου στις υποδομές για τα άτομα με ειδικές ανάγκες στο Ηράκλειο

Βήματα προόδου στις υποδομές για τα άτομα με ειδικές ανάγκες στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό συναντήθηκαν σήμερα οι μαθητές του ΕΠΑΛ Ειδικής Αγωγής, που πριν λίγες μέρες διακρίθηκαν με το 1ο Πανελλήνιο Βραβείο στο Διαγωνισμό «Free Mobility – Ελεύθερη και ανεμπόδιστη μετακίνηση στην πόλη μας».

επαλ 1

Τα παιδιά συνοδευόμενα από γονείς και εκπαιδευτικούς, συνάντησαν τόσο το Δήμαρχο Ηρακλείου όσο και την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Καινοτομίας κα. Μαρία Καναβάκη καθώς και τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Διαφάνειας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Πέτρο Ινιωτάκη.

επαλ 3

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ- άτομα με ειδικές ανάγκες έθεσαν στο Δήμαρχο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μέσα στην πόλη, άσκησαν σκληρή κριτική για τις συνθήκες με τις οποίες έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι και ζήτησαν τη δημιουργία υποδομών που θα καλύπτουν τις ανάγκες τους.

επαλ 4

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου από την πλευρά του υπογράμμισε ότι τα παιδιά είχαν δίκιο στην σκληρή κριτική που άσκησαν, ωστόσο, κάθε μέρα που περνά στην πόλη του Ηρακλείου γίνονται βήματα προόδου.

επαλ 5

«Ήδη, για πρώτη φορά τοποθετούνται τουαλέτες ενώ θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες και για ράμπα θαλάσσης προκειμένου να έχετε πρόσβαση και στην παραλία. Είναι πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να αμβλύνει το πρόβλημα των ατόμων με ειδικές ανάγκες στο Ηράκλειο και φέτος κάνουμε το πρώτο βήμα. Η παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας θα βοηθήσει επίσης προς την κατεύθυνση αυτή.» επεσήμανε ο Δήμαρχος Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση