HomeΚΡΗΤΗ‘Ερχεται τόνωση της αγοράς με ένα μεγάλο πάρτυ

‘Ερχεται τόνωση της αγοράς με ένα μεγάλο πάρτυ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια μοναδική εμπειρία θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν όσοι βρεθούν στο κέντρο του Ηρακλείου την πρώτη Παρασκευή του Ιουνίου. Το καλοκαίρι ξεκινάει και η Κρήτη καλωσορίζει την απόλυτη shopping εμπειρία που γίνεται πραγματικότητα απο την “εστart”!

Το πρώτο “Shop&Taste” θα δώσει ένα διαφορετικό ρυθμό στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου για τρεις ολόκληρες ώρες! Ετοιμάσου να το ζήσεις!

Μουσική, δώρα, φωτογραφήσεις, πολλές εκπλήξεις και φυσικά μεγάλες εκπτώσεις είναι τα στοιχεία που θα κάνουν το απόγευμα της Παρασκευής 5 Ιουνίου ξεχωριστό.

Μόδα και γεύση θα συνδυαστούν, δημιουργώντας ένα μεγάλο τρίωρο πάρτι αγορών που θα ξετυλίγεται σε κάθε δρόμο της πόλης. 35 επιλεγμένα εμπορικά καταστήματα, θα φιλοξενήσουν 35 χώρους εστίασης, που θα σας παρέχουν εντελώς δωρεάν γαστρονομικές απολαύσεις!

Από τις 6 μέχρι και τις 9 το βράδυ επιπλέον, στη Βικελαία, στην πλατεία Λιονταριών θα έχει στηθεί το κεντρικό περίπτερο του μεγάλου χορηγού “Coffee Studio” για να σας δροσίσει και να δώσει το έναυσμα για να ξεκινήσει δυναμικά η μεγάλη γιορτή των καταστημάτων. Παράλληλα η “εστart” θα βρίσκεται εκεί και θα συγκεντρώνει τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων.

Που θα βρίσκεται όμως αυτή η μοναδική εμπειρία για το κοινό του Ηρακλείου? Έχουμε και λέμε:

Στο κατάστημα Retro 23 εκτός από τις συλλεκτικές συλλογές αθλητικών υποδημάτων, θα μπορείτε να δοκιμάστε τονωτικά Smoothies από το Gusto All Day.

Επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ θα σας περιμένουν στο Imatio και στον διεθνών προδιαγραφών καινούργιο του χώρο ο οποίος θα φιλοξενήσει το Central – All Day Cafe Restaurant αλλά και το The Art Of Coctail με το Γιώργο Δενδράκη, που θα σας καταπλήξει με τις καλοκαιρινές προτάσεις του.

Η ρομαντική διάθεση, και ο παριζιάνικος αέρας, που αποπνέουν τα ρούχα και τα αξεσουάρ του καταστήματος Διβινής, θα συνδυαστούν με το άρωμα της Άπω Ανατολής καθώς τo Sushi Bar Kymata θα βρίσκεται εκεί για να “γαργαλίσει” ευχάριστα τον ουρανίσκο σας.

Το κομμωτήριο – κέντρο αισθητικής Μπικουτί του Γιάννη Χριασιδάκη σας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, ενώ θα έχει συντροφιά τα συναρπαστικά κοκτέιλ που θα ετοιμάσει για εσάς το Cockstale και θα σας κάνει να χαλαρώσετε ενώ ταυτόχρονα θα ανανεωθείτε ριζικά στα χέρια των ειδικών.

Χειροποίητο κόσμημα με αποκλειστικό design, ρολόι, όλες οι συλλογές Li-La-Lo και πολλά ακόμη για την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας, από το κατάστημα Πλουμη Παραγιουδακης στην 1821, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να απολαύσετε τις μοναδικές γευστικές – δροσιστικές προτάσεις του Hacienta cafe.

Το κατάστημα οικιακών ειδών, Μυλωνάκης που εδώ και 109 χρόνια είναι συνώνυμο με τον εξοπλισμό και την ανανέωση του σπιτιού σας με επώνυμα brands όπως Salt αnd Pepper S&P, Alessi, Guzzini, Baccarat, Orrefors και άλλα πολλά, θα σας περιμένει μαζί με το Pastarella Talos για να κάνουν τις αγορές σας ακόμα πιο ευχάριστες, ενώ στο μαγαζί Madame Shou Shou που ξέρει να δίνει ξεχωριστό στυλ στους λιλιπούτειους κατοίκους αυτής της πόλης, θα έχει στήσει την δική του γωνιά το ξεχωριστό και με προσωπικότητα Τhe Bitters Bar, προσφέροντας κοκτέιλ που θα σας συναρπάσουν.

To νεανικό κατάστημα Paperinos θα φιλοξενήσει την εταιρεία Flossy και έναν γνωστό ζωγράφο που θα κάνει custom πάνω στα υποδήματά σας για να είναι μοναδικά, ενώ παρέα θα έχει και το Think Tank 3rd wave espresso & wine bar έχοντας ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για εσάς.

Το Think Tank 3rd wave espresso & wine bar θα έχετε την ευκαιρία να το συναντήσετε σε ακόμα ένα κατάστημα, καθώς θα υπάρχει και στο Love 2 Love, στο οποίο θα βρείτε γυναικεία ρούχα που έχουν ιδιαίτερα πατρόν, για ανάλαφρα νυχτοπερπατήματα.

Για vintage εμφανίσεις που θα κλέψουν τις εντυπώσεις δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την Πουά Κρεμάστρα η οποία θα σας γλυκάνει με τις δημιουργίες του Κέραμος με αγαπημένα γλυκά Ανωγείων.

Από την παρέα του Shop & Taste δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη στο ελληνικό κοινό Navy & Green. H άνεση στο ανδρικό ντύσιμο παντρεύεται με το Hub Cafe & lounge δημιουργώντας ένα συνδυασμό που δεν θα περάσει απαρατήρητος.

Το Hub Cafe Lounge θα το συναντήσετε ξανά με ιδιαίτερες σοκολατένιες γεύσεις στο κατάστημα οπτικών Μαρκάκης το οποίο θα έχει ειδικές προσφορές στα πιο επώνυμα brands, μόνο για εκείνη την ημέρα.

Στο Follow My Fashion θα ανακαλύψετε ρούχα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας ενώ το ρομαντικό Biscotto θα βρίσκεται εκεί για να δώσει μια διαφορετική γευστική πινελιά στις αγορές σας.

Στα καταστήματα υποδημάτων Avenue Shoes and Accessories θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από τους πιο διάσημους οίκους υποδημάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ το “ταξίδι” σας θα ολοκληρωθεί με ιταλικές γεύσεις από το Via Pastarella.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή συμμετέχει ένα από τα αγαπημένα fashion spots του Ηρακλείου γνωστό για τη retro-chic διακόσμησή του, το οποίο μετράει 21 χρόνια ζωής. Η Boutique ANTONELLA παρέα με το βγαλμένο από τα 20’s Drink Easy θα προσφέρουν ένα ξεχωριστό συνδυασμό γεύσεων και αισθητικής.

Στο βιβλιοπωλείο Λέξις θα υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις ενώ οι λάτρεις των βιβλίων θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν χειροποίητες δημιουργίες από το Φυλλο…σοφίες.

Ο λαμπερός κόσμος της Swarovski σας περιμένει να ανακαλύψετε τα μοναδικά κοσμήματα, ρολόγια και άλλα κρυστάλλινα διακοσμητικά, στην ανανεωμένη boutique του στην οδό Δαιδάλου 6 μαζί με το Almyra Bar Restaurant που θα δώσει την καλοκαιρινή του νότα, ενώ το κατάστημα λευκών ειδών και υφασμάτων Δημάκης στην οδό Χάνδακος 17, θα σας γλυκάνει με τις προσφορές και τους μοναδικούς λουκουμάδες από το Αριστομέλης.

Το αθλητικό κατάστημα Energy Sports Vertoudos θα σας κάνει να αγαπήσετε το αθλητικό look ενώ θα συνοδέψει τις αγορές σας με τις εκπλήξεις που θα έχει ετοιμάσει το Stoa Food Coffee Bar, το οποίο έχοντας διαφορετικές γευστικές προτάσεις θα βρίσκεται επίσης στο κατάστημα οπτικών Αρβανιτάκης στην Έβανς που μόνο για εκείνη την ημέρα σας επιφυλάσσει μεγάλες εκπτώσεις από επώνυμους οίκους γυαλιών.

Για ρούχα που κάνουν κάθε γυναίκα να νιώθει άνετα από το πρωί έως το βράδυ δεν έχετε παρά να πάτε μια βόλτα από το Prestige Denny Rose στην οδό Αμαλθείας 11. Εκεί θα σας περιμένει ο φούρνος/ ζαχαροπλαστείο Artocreta με προϊόντα φτιαγμένα από αγνά υλικά.

Στο ξεχωριστό κομμωτήριο Zen, που πρόσφατα γιόρτασε τα 12α γενέθλιά του, θα φιλοξενηθεί το 5 Star Catering που θα σας κάνει να ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία περιποίησης με γευστικές προτάσεις ποιότητα και πολύ στυλ.

Άνεση και μόδα πάνε μαζί και το Stuff Jeans το γνωρίζει καλά! Το News Cafe θα είναι εκεί για να μας παρουσιάσει τις δικές του καλοκαιρινές γεύσεις.

Στο Pink 2 Nails θα πάρετε μια ανάσα δροσιάς που θα σας προσφέρει το ‘Eφτασε Καφέ ενώ παράλληλα θα μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις όσον αφορά το μακιγιάζ και τα νύχια και θα έχετε έκπτωση στις αγαπημένες σας υπηρεσίες.

Στο ανατρεπτικό και καινοτόμο φαρμακείο του “Εμμανουήλ Ξημέρης” εκτός από τις εταιρείες που θα βρείτε σε αποκλειστικότητα, εκπρόσωποί τους θα είναι εκεί για να σας παρουσιάσουν την κατάλληλη προστασία για το δέρμα σας αλλά και πολλές προσφορές και δώρα, ενώ τις γεύσεις θα επιμεληθεί το Central – All Day Cafe Restaurant, δημιουργώντας υγιεινά σνακ και ροφήματα.

Για να ομορφύνετε το δωμάτιο του παιδιού σας αλλά και να οργανώσετε κάτι που θα ικανοποιήσει τα απαιτητικά γούστα των μικρών μας φίλων, θα περάσετε από τα Πεντόβολα στην Κατεχάκη. Που θα συμμετέχει με προσφορές, φροντίζοντας ταυτόχρονα να σας γεμίσει ενέργεια, προσφέροντας παγωτό από το Sweet House που δεν μπορεί κανείς να του αντισταθεί.

Για τους άνδρες που θέλουν να είναι κομψοί, ακολουθώντας ιταλικό στυλ το Xanon Man έχει ετοιμάσει ειδικές εκπτώσεις και μαζί με το Island of Desire θα μετατρέψουν την διαδικασία των αγορών ακόμα και για τους άνδρες σε διασκέδαση.

Στυλάτα γυαλιά για όλα τα γούστα και εκπτώσεις έως και 50%, θα βρείτε στο κατάστημα οπτικών «Σοφία Στρατήγη«, μαζί με τις κλασσικές γεύσεις του Gloria, ενός ζαχαροπλαστείου σταθμό για τα γλυκά στο Ηράκλειο.

Ξεχωριστές δροσερές προτάσεις θα σας έχει για εσάς και το Plastelina, τα κοκτέιλ του οποίου θα απολαύσετε αν αφεθείτε στα χέρια των ειδικών, του πλήρως ανανεωμένου και πρώτου Salon Emotion της πόλης Cuts and Colours – Aris Kalathakis.

Τα χειροποίητα κοσμήματα Παπαδάκης έχοντας τεράστια εμπειρία στον χώρο της χρυσοχοΐας θα σας περιμένουν να ανακαλύψετε τις νέες συλλογές ρολογιών σε επώνυμα Βrands και κοσμήματα, συντροφιά με τη Βενέρη Exclusive αλλά και το διοργανωτή του event την “εστart” για ένα συνδυασμό που θα σας μείνει αξέχαστος.
Έπιπλα, πίνακες και ήδη σπιτιού που δίνουν άλλη ατμόσφαιρα στον χώρο θα βρείτε στο κατάστημα Galante, το οποίο θα προσφέρει γεύσεις από τον Πετούση.

Ρούχα με εξαιρετική ποιότητα θα βρείτε στο κατάστημα ανδρικής ένδυσης Μανιός για άντρες που θέλουν να ξεχωρίζουν, ενώ το CROP και το Μπαϊράκι θα φροντίσουν ώστε να ικανοποιηθούν και οι πιο απαιτητικοί ουρανίσκοι.

Το Μπαϊράκι με τις παραδοσιακές αλκοολούχες γεύσεις στη νεοτεριστική τους εκδοχή, θα βρίσκεται και στο Maison De Beaute byPeggy Sage το οποίο θα έχει ετοιμάσει ειδικές προσφορές περιποίησης στον πολύ ιδιαίτερο ανακαινισμένο χώρο του.

Για εντυπωσιακές θηλυκές εμφανίσεις που θα συζητηθούν δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το κατάστημα 0,38 στην οδό Ιδομενέως. Εκεί θα υπάρχουν ιδιαίτερες γεύσεις από το αγαπημένο Costis patisserie-boulangerie.

Μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων στην Ελλάδα με δώρα, σερβίτσια, κρύσταλλα, και μία μεγάλη συλλογή από επιλεγμένα είδη κουζίνας η Παρουσίαση, θα σας περιμένει με προσφορές που αξίζει να τις εκμεταλλευτείτε, ενώ το Τρίτο θα σας κάνει να πειραματιστείτε με ευρηματικό street fingerfood, house cocktails και μοριακά σφηνάκια!

Μετά τις 22.00 θα ακολουθήσει after party στο Taratsa Astoria με τον Chef & Editor της ηλεκτρονικής γαστρονομικής εφημερίδας cretanfoodnews.gr Χρήστο Λάπα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση