HomeΚΡΗΤΗΛιποθυμίες και κρίσεις πανικού στα εξεταστικά κέντρα

Λιποθυμίες και κρίσεις πανικού στα εξεταστικά κέντρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε επιφυλακή ήταν και σήμερα το πρωί το ΕΚΑΒ καθώς ακόμα δύο περιστατικά σημειώθηκαν σε σχολεία κατά την διάρκεια της εξέτασης των μαθητών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

 

Συγκεκριμένα κατέρρευσαν απο την πίεση των εξετάσεων δύο μαθήτριες μέσα στα εξεταστικά κέντρα στο νομό Ηρακλείου.

Τα περιστατικά σημειώθηκαν αφού τα δύο κορίτσια είχαν πάρει τα θέματα στα χέρια τους ενώ μέλος της λυκειακής επιτροπής συνόδεψε τις μαθήτριες στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τους δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε σε λύκειο της πόλης του Ηρακλείου σε μαθήτρια που θα έδινε Αρχαία Θεωρητικής Κατεύθυνσης ενώ το δεύτερο σε μαθήτρια στην περιφέρεια του νομού ενώ θα εξεταζόταν στα Μαθηματικά Θετικής Κατευθυνσης.

 

Και οι δύο ζήτησαν να επαναξεταστούν ενώ θα χρειαστεί να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τις ιατρικές γνωματεύσεις, προκειμένου να γράψουν τα μαθήματα που έχασαν, στο πλαίσιο των συμπληρωματικών εξετάσεων, τον Ιούνιο στην Αθήνα.

Στο μεταξύ, και σε άλλες περιοχές της χώρας είχαμε αντίστοιχα κρούσματα όπου μαθητές λιποθύμησαν είτε έπαθαν κρίση πανικού κατά την διάρκεια της εξέτασης.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση