HomeΚΡΗΤΗΉθελαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Ολλανδία, Γαλλία, Γερμανία και Αυστρία όμως τους “τσάκωσαν” οι αρχές

Ήθελαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Ολλανδία, Γαλλία, Γερμανία και Αυστρία όμως τους “τσάκωσαν” οι αρχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

6 συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου αλλά και των Χανίων που αφορούν την πλαστογραφία εγγράφων.
Συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης», οι αστυνομικοί συνέλαβαν 4 αλλοδαπούς υπήκοούς απο την Συρία, 60 χρόνων, 37, 40 και μία 27χρονή καθώς είχαν πλαστά διαβατήρια.

Παράλληλα ακόμα δύο συλλήψεις που αφορούσαν πλαστά έγγραφα είχαμε και στο αεροδρόμιο «Ι. Δασκαλογιάννης». Απο τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων, συνελήφθη ένας 20χρονος Ιρακινός και 34χρονος Σύριος.

Αναλυτικά το χθες το πρωί συνελήφθη ο 60χρονος, διότι επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα απο την Βουλγαρία, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό την Ολλανδία.
Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα, εντοπίστηκαν στο χώρο του αεροδρομίου και συνελήφθησαν ο 37χρονος και η 27χρονη, διότι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα απο τη Γαλλία, με σκοπό να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γαλλία.
Τέλος το βράδυ, συνελήφθη ο 40χρονος διότι επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα απο την Ρουμανία, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό το Βερολίνο. Στο αεροδρόμιο των Χανίων χθες το απόγευμα συνελήφθησαν ο 20χρονος και ο 34χρονος διότι επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα απο την Γερμανία και την Φιλανδία αντίστοιχα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Βιέννη.
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και σε βάρος και των 6 συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία ενώ αναμένεται να οδηγηθούν, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση