HomeΚΡΗΤΗ13 κλοπές είχε στο ενεργητικό του 52χρονος

13 κλοπές είχε στο ενεργητικό του 52χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για συνολικά 13 υποθέσεις κατηγορείται 52χρονος απο το Λασίθι ο οποίος φαίνεται ότι είχε κάνει επάγγελμα του τις κλοπές.

Χθες,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, εξιχνιάστηκαν 5 υποθέσεις κλοπών κατά τις οποίες δράστης είναι ο 52χρονος, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή είχε συλληφθεί και κατηγορούνταν για ακόμα 8 υποθέσεις.

Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία ενώ απο την προανάκριση προέκυψε ότι ευθύνεται για ακόμα 5 κλοπές που έγιναν στο Λασίθι.

Συγκεκριμένα πρόκειται για 4 υποθέσεις κλοπής εξοπλισμού αλιείας από σκάφη στην περιοχή της Ιεράπετρας κατά τις οποίες είχε αφαιρέσει πέρα απο τον εξοπλισμό, εξωλέμβια μηχανή και ντεπόζιτα με βενζίνη ενώ η τελευταία κλοπή αφορούσε την αφαίρεση ασύρματης τοπογραφικής συσκευής, από αγροτική έκταση συνολικής χρηματικής αξίας 17.850 ευρώ.

Τα αντικείμενα αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες ενώ η αστυνομική έρευνα και το  προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση