HomeΚΡΗΤΗΑκόμα 8 συλλήψεις αλλοδαπών στα αεροδρόμια της Κρήτης

Ακόμα 8 συλλήψεις αλλοδαπών στα αεροδρόμια της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τέλος φαίνεται να μην έχουν οι συλλήψεις των παράνομων μεταναστών που προσπαθούν να φύγουν απο την Κρήτη, έχοντας πλαστά έγγραφα με προορισμό πόλεις τις Ευρώπης.

Συγκεκριμένα χθες κατά την διάρκεια αστυνομικών ελέγχων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» συνελήφθησαν 6 Σύριοι ηλικίας  35, 29, 26, 37, 25 και 35 ετών καθώς και μία 48χρονη γυναίκα απο την Ερυθραία.

Οι πρώτες δύο συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν το πρωί όταν ο 35χρονος και ο 29χρονος, έδειξαν στους αστυνομικούς τα πλαστά διαβατήρια που είχαν απο τις αρχές της Ρουμανίας και της  Ουγγαρίας με σκοπό να αναχωρήσουν για το Μιλάνο.

Στην συνέχεια το μεσημέρι συνελήφθησαν ακόμα τρεις  ο 26χρονος, ο 37χρονος και ο 25χρονος, οι οποίοι σκόπευαν να ταξιδέψουν στο Βερολίνο.

Ενώ το βράδυ στα χέρια των αστυνομικών έπεσαν τα πλαστά έγγραφα απο την Ιταλία και την Ερυθραία αντίστοιχα του 35χρονου και της 48χρονης οι οποίοι είχαν ως προορισμό την Ελβετία.

Παράλληλα στο αεροδρόμιο των Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης» είχαμε ακόμα μία σύλληψη για πλαστογραφία όπου και συνελήφθη ένας 48χρονος Σύριος καθώς είχε έγγραφα πλαστά απο τον Λίβανο ενώ ήθελε να ταξιδέψει προς την Δανία.

Και για τους 8 σχηματίστηκε δικογραφία ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση