HomeΚΡΗΤΗΘύματα απάτης, ανυποψίαστοι πολίτες

Θύματα απάτης, ανυποψίαστοι πολίτες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θύματα επιτήδειων που παρουσιάζονται ως υπάλληλοι της  Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου φαίνεται ότι πέφτουν ανυποψίαστοι πολίτες. Τα νέα κρούσματα που έχουν καταγραφεί, έχουν κινητοποιήσει τις αρχές οι οποίες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Μάλιστα φαίνεται ότι ακόμα και αν δεν έχουν τα χρήματα που ζητάνε, οι «μαϊμού» ελεγκτές προτείνουν το αντίτιμο να πληρωθεί ακόμα και με προϊόντα.

Με ανακοίνωση της η  Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης ενημερώνει τους πολίτες και ειδικότερα τους επιχειρηματίες του νομού να είναι ιδιαιτέρα προσεκτικοί σε περιπτώσεις ελέγχων εξ ονόματος Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης, ειδικά όταν αυτοί συνοδεύονται από ταυτόχρονη απαίτηση άμεσης καταβολής χρηματικού ποσού σε μετρητά ή προϊόντα.

Συνίσταται να ζητάνε τα στοιχεία του ελεγκτή και της Υπηρεσίας που διέταξε τον εκάστοτε έλεγχο και κατά προτίμηση να επικοινωνούν με την αρμόδια Υπηρεσία για επιβεβαίωση, καθώς έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα, ιδιαίτερα σε περιοχές της ενδοχώρας, επιτήδειοι να επικοινωνούν τηλεφωνικά μες επιχειρήσεις και επικαλούμενοι υπηρεσιακή ιδιότητα να ζητούν την πληρωμή παραβόλου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση