HomeΚΡΗΤΗΟριστικό τέλος στην αντιπαράθεση των τουριστικών πρακτόρων με τους οδηγούς και ιδιοκτήτες λεωφορείων

Οριστικό τέλος στην αντιπαράθεση των τουριστικών πρακτόρων με τους οδηγούς και ιδιοκτήτες λεωφορείων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης «Ο ΕΡΜΗΣ» ενημερώνει ότι χτες το απόγευμα συμφωνήθηκε και υπογράφηκε η Τοπική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας μεταξύ του Σωματείου μας, του Συνδέσου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων, του Συνδέσμου Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης καθώς και με μεμονωμένους ιδιοκτήτες Τουριστικών Λεωφορείων, η οποία προβλέπει αύξηση της τάξεως του 3,5% καθώς και την διατήρηση όλων των θεσμικών δικαιωμάτων που προβλεπόταν από τις παλαιότερες Σ.Σ.Ε. ετήσιας διάρκειας.

Η μεγάλη όμως ικανοποίηση για εμάς, ήταν το γεγονός ότι αποτρέψαμε την υπογραφή ατομικών Συμβάσεων Εργασίας, γεγονός που θα αποτελούσε ουσιαστική κατάργηση της Σ.Σ.Ε με δυσμενέστερους και απρόβλεπτους όρους για τους εργαζόμενους.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους στάθηκαν δίπλα μας στον δύσκολο αγώνα που δώσαμε ως εργαζόμενοι οδηγοί Τουριστικών λεωφορείων και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο και την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, την ΟΣΜΕ, το σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων , το Σωματείο Ξεναγών καθώς και τις Διοικήσεις των σωματείων που ήταν δίπλα μας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση