HomeΚΡΗΤΗΚορυφώνεται η αγωνία για την 22χρονη που χάθηκε από την Κίσσαμο

Κορυφώνεται η αγωνία για την 22χρονη που χάθηκε από την Κίσσαμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αρχές, κι ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 22χρονης κοπέλας από τη Βουλγαρία, της Krasimira Kirilova, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από τις 12 Μαΐου, στην Κίσσαμο όπου και ζει με την οικογένειά της (δείτε εδώ).

Οι αρχές προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία από το περιβάλλον της 22χρονης κοπέλας για τις κινήσεις της και τις σχέσεις που είχε αναπτύξει, τις παρέες της και τα μέρη όπου σύχναζε, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο, η εξαφάνισή της να ήταν ακόμη και οικειοθελής.

Από την πρώτη στιγμή, οι συγγενείς της αγωνιώντας ειδοποίησαν τις αρχές οι οποίες άμεσα ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό της νεαρής γυναίκας. Μάλιστα εξεδόθη συναγερμός αναζήτησης από τη γραμμή “Omnibus Alert”.

Η Krasimira είναι μετρίου αναστήματος, 1,59 μ., εύσωμη και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μακριά κοντομάνικη μπλούζα (μαύρη πίσω, γκρι εμπρός), μαύρο κολάν και σανδάλια.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για την 22χρονη κοπέλα μπορεί να καλεί στο 801 700 7707, τη γραμμή αναζήτησης του Omnibus Alert.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση