HomeΚΡΗΤΗΑύριο το δωρεάν θεματικό εργαστήρι για την ανάπτυξη των τουριστικών επιχειρήσεων

Αύριο το δωρεάν θεματικό εργαστήρι για την ανάπτυξη των τουριστικών επιχειρήσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αύριο πρόκειται να πραγματοποιηθεί το δωρεάν θεματικό εργαστήρι που διοργανώνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου  με θέμα «Ανάπτυξη τουριστικών επιχειρήσεων – πράσινος τουρισμός – αγροτουρισμός». Το εργαστήρι απευθύνεται στους επιχειρηματίες της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου  που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού. Οι εργασίες του σεμιναρίου θα ξεκινήσουν στις 10:00 πμ. στην Αίθουσα του  Δημοτικού Συμβουλίου Χερσονήσου, στο μέγαρο του Δήμου στο Λιμένα Χερσονήσου, επί της οδού Ελευθερίας 50.

Στόχος του εργαστηρίου είναι η ενημέρωση των επιχειρηματιών σχετικά με τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που μπορούν να εντάξουν στις δραστηριότητές τους και η εκπαίδευσή τους σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας αλλά και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών. Το εργαστήρι περιλαμβάνει επίσης δωρεάν συμβουλευτική σε κάθε επιχειρηματία, εάν υπάρξει ενδιαφέρον και έχει ως απώτερο στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις εργασίες του σεμιναρίου μπορούν ακόμη να δηλώσουν συμμετοχή, επικοινωνώντας με το Επιμελητήριο Ηρακλείου στο τηλ: 2810 247039.

Το Εργαστήρι πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ενεργειών συμβουλευτικής προς εργοδότες της Αναπτυξιακής Σύμπραξης (Α.Σ.) «Δρόμοι Απασχόλησης και Ανάπτυξης», της πράξης «Ισότιμη Πρόσβαση στην Απασχόληση» (Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013).

Διαφήμιση
Διαφήμιση