HomeΚΡΗΤΗΖωή – μαρτύριο για τους κατοίκους του Γιόφυρου

Ζωή – μαρτύριο για τους κατοίκους του Γιόφυρου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν πρόλαβαν καν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με τα κουνούπια τα οποία μάζευαν με τις σκούπες από τα σπίτια και τις αυλές τους, και τώρα οι κάτοικοι του Γιόφυρου έχουν να αντιμετωπίσουν την βρωμιά και τη δυσωδία από τα λύματα του βιολογικού, που λόγω βλάβης του αγωγού, διοχετεύονται μέσω του ποταμού στη θάλασσα.

Προβλήματα στον αγωγό του βιολογικού που υπέστη σοβαρές βλάβες από την κακοκαιρία του χειμώνα. Εδώ και 15 ημέρες επιβάλλουν τα λύματα να πέφτουν στον ποταμό και να καταλήγουν στη θάλασσα, δημιουργώντας ένα απίστευτο σκηνικό για τους κατοίκους που ζουν τα τελευταία κυρίως 24ωρα μέσα στη βρωμιά.

Η άνοδος της θερμοκρασίας όπως λένε οι κάτοικοι, έχει κάνει την κατάσταση ακόμη πιο ανυπόφορη, με τις δυσάρεστες οσμές να μην τους επιτρέπουν όχι να βγουν από τα σπίτια τους, αλλά να μην μπορούν ούτε τα παράθυρά τους να κρατήσουν ανοιχτά.

«Επεξεργασμένα λύματα που δεν εμπνέουν ανησυχία», δήλωσε πως είναι οι ποσότητες που πέφτουν στον Γιόφυρο ποταμό ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ που εξήγησε ότι μέχρι αύριο το πρόβλημα θα έχει αποκατασταθεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση