HomeΚΡΗΤΗΣτα εργοτάξια του Δήμου Ηρακλείου ο Δήμαρχος Β. Λαμπρινός

Στα εργοτάξια του Δήμου Ηρακλείου ο Δήμαρχος Β. Λαμπρινός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έργα που υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου και βρίσκονται σε εξέλιξη επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Χάρη Μαμουλάκη.
Η επίσκεψη στα εργοτάξια του δήμου ξεκίνησε από τη Λεωφόρο Ικάρου, όπου γίνεται μία πολύ σημαντική παρέμβαση με φωτισμό, φυτεύσεις, πλακοστρώσεις και διαπλάτυνση του οδοστρώματος. Η ανάπλαση αυτή στην είσοδο της πόλης, στο ύψος του αεροδρομίου, αλλάζει ουσιαστικά την εικόνα και μετατρέπει το Ηράκλειο σε μία σύγχρονη, φιλική, φιλόξενη και όμορφη πόλη που μπορεί κανείς να την περπατήσει από τη μία άκρη μέχρι την άλλη.
Ακολούθησε επίσκεψη στο βρεφονηπιακό σταθμό που χτίζεται στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης στην οδό Παστέρ. Πρόκειται για ένα βιοκλιματικό κτίριο του οποίου οι εργασίες προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς και όταν θα ολοκληρωθεί θα καλύπτει σημαντικές ανάγκες ενώ προβλέπει θέσεις και για παιδιά με ειδικές ανάγκες.
«Πρόκειται για ένα έργο που μελετήθηκε και συμβασιοποιήθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, το οποίο υλοποιεί η παρούσα. Είναι μία σπουδαία δομή που δίνει θέσεις και σε παιδιά με ειδικές ανάγκες και καλύπτει ακόμα μεγαλύτερες ανάγκες σε μία περιοχή δραστήρια, μία περιοχή με δυναμική όπως είναι η Αγία Αικατερίνη. Σήμερα επισκεπτόμαστε κάποια από τα εργοτάξια του Δήμου Ηρακλείου, καθημερινά παρακολουθούμε στενά την πορεία των έργων σε μία προσπάθεια να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης μας. Και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε.» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.
«Ο Δήμος Ηρακλείου βρίσκεται σε κάθε γωνία της πόλης, σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα σε μία προσπάθεια να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στα έργα και να τα παραδίδει το συντομότερο δυνατό στους δημότες. Πάντα θα υπάρχουν δυσκολίες αλλά είμαστε εδώ να δίνουμε καθημερινές μικρές και μεγάλες μάχες για την καθημερινότητα των πολιτών.» υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Χάρης Μαμουλάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση