HomeΚΡΗΤΗΠλήθος κόσμου προσελκύει η Κρήτη, στο .. Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Πλήθος κόσμου προσελκύει η Κρήτη, στο .. Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζεται με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κοινού η 3η Παγκρήτια έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση» που γίνεται στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Ξεκίνησε την Παρασκευή 1 Μαΐου και θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 4 Μαΐου.

ekthesi1

100 επιχειρήσεις από κάθε γωνιά της Κρήτης παρουσιάζουν τα προϊόντα τους στους χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να τα προμηθευτούν απ’ ευθείας από τους παραγωγούς και τους μεταποιητές σε πολύ καλές τιμές.

Την έκθεση έχουν επισκεφθεί εμπορικοί επισκέπτες από Ελληνικά και ξένα δίκτυα διανομής προϊόντων, που ενδιαφέρονται σε επίπεδο χονδρικής να διακινήσουν τα προϊόντα σε περισσότερα σημεία πώλησης.

ekthesi2

Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλήρες πρόγραμμα μουσικών, χορευτικών, πολιτιστικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων, οι οποίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και έχουν κερδίσει το χειροκρότημα των επισκεπτών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το πλήρες πρόγραμμα των Παράλληλων Εκδηλώσεων, στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.pagritiaekthesi.gr στο πεδίο «Εκδηλώσεις».

ekthesi3

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 1 Μαΐου, από τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού κ. Γιώργο Σταθάκη και τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, ενώ παρευρέθηκε πλήθος επισήμων. Μεταξύ αυτών ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) κ. Βασίλης Κροκίδης, ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΕ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) κ. Γιώργος Καβαθάς, ο εμπορικός ακόλουθος της Πολωνίας, ο τέως Υπουργός Τουρισμού κ. Νίκος Σκουλάς, ο πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως κ. Γιώργος Μαριδάκης, οι αντιδήμαρχοι: Δήμου Ηρακλείου κ. Πέτρος Ηνιωτάκης, Δήμου Μαλεβιζίου κ. Γιώργος Αεράκης, Δήμου Μινώα Πεδιάδας κ. Γιάννης Βασιλάκης, Δήμου Ιεράπετρας κ. Αντρέας Παπαδοπετράκης, Δήμου Χερσονήσσου κ. Ευθύμιος Μουντράκης, ο πρόεδρος της Κεντρικής Συνεταιριστικής Ένωσης Σουλτανίνας (Κ.Σ.Ο.Σ.) κ. Γιώργος Ξυλούρης, ο πρόεδρος της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης κ. Γιάννης Κατσαράκης, ενώ την έκθεση επισκέφτηκαν έως και το Σάββατο οι Αντιπεριφερειάρχες Κρήτης κ. Θεανώ Βρέντζου, και η κ. Μαρία Λιονή, καθώς και πολλοί άλλοι επίσημοι.

ekthesi4

Η έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση», στηρίζεται από την Περιφέρεια Κρήτης, τους Δήμους, τα Επιμελητήρια της Κρήτης και δεκάδες άλλους Φορείς, Υπουργεία, Διμερή Επιμελητήρια, Συλλόγους, Συνδέσμους και Πολιτιστικά Σωματεία.

Η διοργάνωση αυτή αποτελεί πλέον το ετήσιο ραντεβού συνάντησης των Κρητών παραγωγών – επιχειρηματιών με το κοινό της Αττικής, που στόχο έχει την προώθηση των Κρητικών προϊόντων και την προβολή της Κρήτης ως τουριστικού προορισμού 12 μήνες το χρόνο.

ekthesi5

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση προβάλλεται από δεκάδες Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, παγκρήτιας αλλά και πανελλήνιας εμβέλειας, ενώ ρεπορτάζ πραγματοποίησαν και δίκτυα του εξωτερικού.

Η έκθεση αυτή διοργανώνεται και υποστηρίζεται από την Επικοινωνίες Κρήτης Ε.Π.Ε. και την Εκδοτική Κρήτης – Νεκτάριος Σερμάκης.

 

ekthesi8

ekthesi6

Διαφήμιση
Διαφήμιση