HomeΚΡΗΤΗΤρεις μήνες χωρίς τον Βαγγέλη Γιακουμάκη – Θρήνος στο μνημόσυνο

Τρεις μήνες χωρίς τον Βαγγέλη Γιακουμάκη – Θρήνος στο μνημόσυνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρεις μήνες έχουν περάσει απο την συγκλονιστική υπόθεση του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η οποία προκάλεσε αίσθηση σε ολόκληρο το Πανελλήνιο.

Σήμερα το πρωί τελέστηκε μνημόσυνο στο Σελλί Ρεθύμνου, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έδωσαν το «παρών» αποδεικνύοντας ότι η θύμηση του τραγικού αυτού περιστατικού θα παραμένει ζωντανή.

Η οικογένεια του αλλά και συγγενείς ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν το πόσο άδικα χάθηκε ενώ η υπόθεση συνεχίζει να απασχολεί και να προβληματίζει την κοινή γνώμη.


Οι έρευνες συνεχίζονται 

Να υπενθυμίσουμε ότι απο τα μέσα Απριλίου οι έρευνες που συνεχίζονται είχαν αναδείξει  ένα νέο πρόσωπο το οποίο εμφανίστηκε αιφνιδίως στην πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης και αυτοκτονίας του 22χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Πρόκειται για έναν συμφοιτητή του από τη Βόρεια Ελλάδα ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν ένα από τα πρόσωπα –εκτός της παρέας των Κρητικών– που προχωρούσαν σε «καψώνια» σε βάρος του άτυχου σπουδαστή και μέχρι στιγμής δεν είχε γίνει γνωστή η εμπλοκή του.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση