HomeΚΡΗΤΗΥπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο στο Λιμάνι της Σούδας

Υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο στο Λιμάνι της Σούδας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε σήμερα το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Azamara Journey της εταιρείας διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων Azamara Cruises, η οποία τα τελευταία χρόνια δείχνει σταθερή προτίμηση στον προορισμό των Χανίων. Το πλοίο στο οποίο επιβαίνουν 653 επιβάτες και 403 άτομα πλήρωμα κατέφθασε στη Σούδα στις 8:00 προερχόμενο από την Σαντορίνη και θα αναχωρήσει στις 21:00 με προορισμό την Κατάνια της Σικελίας.

Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο βραβεύεται συνεχώς για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους επιβάτες του αλλά και για τα προγράμματα κρουαζιέρας που προσφέρει επισκεπτόμενο όχι μόνο γνωστούς προορισμούς αλλά και ανερχόμενους και είναι τεχνολογικά προηγμένο με ιδιαίτερη έμφαση στη προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων κ. Κώστας Μπροκαλάκης συναντήθηκε εθιμοτυπικά με τον Πλοίαρχο του κρουαζιερόπλοιου και επέδωσε ενημερωτικό υλικό για τα Χανιά, ενημερώνοντάς τον παράλληλα για τα προγραμματισμένα έργα και παρεμβάσεις στη χερσαία ζώνη του Λιμένα της Σούδας.

Ο Πλοίαρχος ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή και εξέφρασε την ικανοποίησή του τόσο για τα χαρακτηριστικά του λιμένα που διασφαλίζουν την ασφαλή και χωρίς προβλήματα προσέγγιση, όσο και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες στη χερσαία ζώνη του λιμένα που αφορούν τους επιβάτες και το πλήρωμα.

zarpanews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση