HomeΚΡΗΤΗΈφτασε το Asuka II στο Ηράκλειο – Τουριστική «απόβαση» Ιαπώνων

Έφτασε το Asuka II στο Ηράκλειο – Τουριστική «απόβαση» Ιαπώνων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο λιμάνι του Ηρακλείου έδεσε λίγα λεπτά μετά τις 7:00 το κρουαζιερόπλοιο Asuka II με περίπου 2000 επιβάτες, στην συντριπτική τους πλειονότητα Ιάπωνες τουρίστες, οι οποίοι στο πλαίσιο της κρουαζιέρας που απολαμβάνουν, θα παραμείνουν για αρκετές ώρες στο Ηράκλειο (δείτε εδώ).

Το κρουαζιερόπλοιο έδεσε στο βόρειο προβλήματα 4 του λιμανιού του Ηρακλείου και ήδη έχει αρχίσει η αποβίβαση για κάποιους από τους τουρίστες.
Εν τω μεταξύ, εκδήλωση για την υποδοχή των Ιαπώνων επισκεπτών έχουν διοργανώνει από κοινού ΟΛΗ και Περιφέρεια Κρήτης, με παραδοσιακά κεράσματα και κρητικούς χορούς.

Το Asuka II έφτασε στο Ηράκλειο προερχόμενο από τη Ρόδο και θα αποπλεύσει στις 5 το απόγευμα.Η παγκόσμια κρουαζιέρα θα διαρκέσει 104 ημέρες.

Το κρουαζιερόπλοιο Asuka  ξεκίνησε το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 από τη Yokohama της Ιαπωνίας και θα επιστρέψει εκεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015. Συνολικά θα προσεγγίσει τριάντα λιμάνια σε ολόκληρο τον κόσμο. Το πλοίο ανήκει στην ιαπωνική εταιρία NYK Line.

Η πλειοψηφία των επιβατών είναι Ιάπωνες οι οποίοι επιλέγουν το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο για να πραγματοποιήσουν παγκόσμιες κρουαζιέρες.

Κατασκευάστηκε το 1990 από το ναυπηγείο Mitsubishi Heavy Industries ως Crystal Harmony για την Crystal Cruises. Το 2006, το Crystal Harmony μεταφέρθηκε από το στόλο της Crystal Cruises σε εκείνο της μητρικής εταιρείας, τη Nippon Yusen Kaisha, και μπήκε σε υπηρεσία με το τρέχον όνομά του. Από τον Φεβρουάριο του 2009, αποτελεί το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στην αγορά της Ιαπωνίας.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση