HomeΚΡΗΤΗΤο Charles University ήρθε στην… Κρήτη

Το Charles University ήρθε στην… Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Charles University in Prague ήρθε και στην… Κρήτη μετά την αποκλειστική συνεργασία που εξασφάλισε το Κολέγιο Κρήτης MBS που ξεκινά τον προσεχή Οκτώβριο με την υλοποίηση της σπουδαίας πανεπιστημιακής ειδικότητας της Φαρμακευτικής.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί εξ ολοκλήρου στο Ηράκλειο, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Κρήτης MBS και οι καθηγητές που θα διδάσκουν, θα είναι οι ίδιοι καθηγητές του Charles University που διδάσκουν στην έδρα του Πανεπιστημίου.

image2

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 5 ακαδημαϊκά έτη και η γλώσσα διδασκαλίας είναι τα αγγλικά.

Συνεπώς, για την σωστή προετοιμασία και εισδοχή φοιτητών στο 1ο έτος της Φαρμακευτικής τον Οκτώβριο, οι υποψήφιοι θα πρέπει να παρακολουθήσουν ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα προετοιμασίας – Foundation Course κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

image1Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να σπουδάσουν Φαρμακευτική σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Ευρώπης στο Ηράκλειο, θα πρέπει να αιτηθούν για συμμετοχή στο πρόγραμμα προετοιμασίας μέχρι το τέλος Μαΐου. Θα πρέπει να τονιστεί ότι οι θέσεις που υπάρχουν είναι εξαιρετικά περιορισμένες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο του Κολλεγίου Κρήτης MBS στον αριθμό 2801-342700 ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected]

mbs_logo20120716

Διαφήμιση
Διαφήμιση