HomeΚΡΗΤΗΗ έκπληξη του Μιχελογιαννάκη στην Μπουσδούκου -Το δώρο στην τσάντα που της έδωσε on air

Η έκπληξη του Μιχελογιαννάκη στην Μπουσδούκου -Το δώρο στην τσάντα που της έδωσε on air

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Mια έκπληξη έκρυβε για την Αννα Μπουσδούκου το κλείσιμο της σημερινής της εκπομπής, στην έναρξη της συνέντευξης των Γιάννη Μιχελογιαννάκη του ΣΥΡΙΖΑ και του Γεράσιμου Γιακουμάτου της ΝΔ.

Αφού η δημοσιογράφος παρουσίασε τους καλεσμένους της, ο κ. Μιχελογιαννάκης πήρε μια πορτοκαλί τσάντα που είχε στο πάτωμα και την προσέφερε στην Αννα Μπουσδούκου. «Καταρχάς, για την υιοθεσία που έκανες στον Αρκτούρο θέλω να σου δώσω αυτό της είπε», χαρακτηριστικά με την παρουσιάστρια να τα… εκπλήσσεται μεν αλλά να μην μπορεί ακόμη να φανταστεί το περιεχόμενο της τσάντας. «Για το παιδί είναι αυτό» προσέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ναι, είναι αλήθεια, ούτε στο κοντρόλ δεν το πιστεύουν», συνέχισε η Αννα Μπουσδούκου ανοίγοντας σιγά σιγά το δώρο και διαπιστώνοντας ότι είναι ένα λούτρινο λευκό αρκουδάκι. «Είναι ευγενική ψυχή και καλή καρδιά ο Μιχελογιαννάκης», συμπλήρωνε ωστόσο ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Για την Ιστορία, η Αννα Μπουσδούκου πόσταρε χθες στο Instagram μια διπλή φωτογραφία, μιας αρκουδίτσας και του πιστοποιητικού υιοθεσίας γράφοντας «Εχω παιδί!!!!», κάτι το οποίο προφανώς «συγκίνησε» τον κ. Μιχελογιαννάκη που πάντα ξέρει τον τρόπο να  κλέβει τις εντυπώσεις και να τραβά πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση