HomeΚΡΗΤΗΣυστάσεις του Δήμου Πλατανιά για το κάψιμο των ξερόκλαδων στα χωράφια

Συστάσεις του Δήμου Πλατανιά για το κάψιμο των ξερόκλαδων στα χωράφια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμος Πλατανιά με αφορμή τη χθεσινή πυρκαγιά στην περιοχή Φωτακάδο της ΔΕ Βουκολιών, εφιστά την προσοχή όλων όσοι προβαίνουν  σε αγροτικές εργασίες όπως η καύση ξύλων να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

purkagia

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε εξαιρετικά δυσπρόσιτη περιοχή του χωριού Φωτακάδο του Δήμου Πλατανιά  λόγω της άμεσης επέμβασης της Π.Υ., αλλά και των εθελοντών κατοίκων του χωριού, κατασβέστηκε άμεσα  χωρίς να υποστούν ζημιά αγροτικές περιουσίες.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 3 Πυροσβεστικά Οχήματα, ένα αυτοκίνητο με εθελοντές από το Φωτακάδο και το πυροσβεστικό αυτοκίνητο του Δήμου   παρουσία  του αντιδημάρχου της Δ.Ε. Βουκολιών  Γεωργίου Καλαϊτζάκη.

Ο Αντιδήμαρχος  θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα όλους όσοι συμμετείχαν στην άμεση κατάσβεση της φωτιάς, η οποία λόγω της ιδιαιτερότητας του εδάφους  της περιοχής , σε περίπτωση διαφορετικής αντιμετώπισης και έκβασης θα προκαλούσε σοβαρές κατολισθήσεις στο επόμενο χειμώνα ακόμα και σε οικίες της περιοχής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση