HomeΚΡΗΤΗΕνημερωτική εκδήλωση για την ηλεκτρονική κατάθεση προσφορών δακοκτονίας

Ενημερωτική εκδήλωση για την ηλεκτρονική κατάθεση προσφορών δακοκτονίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού , διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ηλεκτρονική κατάθεση προσφορών στον διαγωνισμό εργολάβων δακοκτονίας». Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Κτίριο Επιστήμης Υπολογιστών Γραφείο Κ 107 στο Ηράκλειο.

Θα σχηματιστούν δύο ομάδες εκπαιδευόμενων μετά από δήλωση συμμετοχής των ενδιαφερομένων.

Η ενημέρωση για την πρώτη ομάδα θα είναι 10 το πρωί με 1 το μεσημέρι και η δεύτερη από τη 1 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα.

Στην ενημερωτική εκδήλωση, μπορούν να συμμετέχουν :

α) οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι εργολάβοι δακοκτονίας της Π.Ε Ηρακλείου. Δήλωση συμμετοχής Μαρία Σγουράκη τηλ. 2813400224-225

Επιπλέον θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης on line και από τις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες, με φυσική παρουσία των ενδιαφερομένων στους παρακάτω χώρους που έχουν οριστεί:

Π.Ε. Χανίων : Αίθουσα συσκέψεων Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (2ος όροφος)

Πλατεία Ελευθερίας 1, πληροφορίες 2821346543 &2821340147

Π.Ε. Ρεθύμνου: Αίθουσα ΚΕΚΑΠΕΡ Ηγ. Γαβριήλ, πληροφορίες 2831040050-52

Π.Ε. Λασιθίου : Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγίου Νικολάου, πληροφορίες 2841340505

β) Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά την εκδήλωση μέσω της ιστοσελίδας http://vod.ucnet.uoc.gr/video/iptv/131

Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιείται προκειμένου να διευκολυνθούν οι ενδιαφερόμενοι στην κατάθεση των προσφορών τους. Οι προσφορές , θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), από την ιστοσελίδα του συστήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.promitheus.gov.gr και ισχύει για πρώτη φορά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση