HomeΚΡΗΤΗΕκπτώσεις για τουρίστες σχεδιάζουν οι τουριστικοί φορείς

Εκπτώσεις για τουρίστες σχεδιάζουν οι τουριστικοί φορείς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι προοπτικές-δυνατότητες που υπάρχουν να γίνει η πόλη του Ηρακλείου εμπορικός-τουριστικός προορισμός και να προσφέρονται εκπτώσεις μια φορά την εβδομάδα στους τουρίστες (συγκεκριμένη εκπτωτική ημέρα), συζητήθηκαν στην σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Στην σύσκεψη που προήδρευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης συμμετείχαν ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης για θέματα τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου Μανόλης Κουμαντάκης, ο διευθυντής της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου Νίκος Φουντουλάκης, ο γ.γ. του συνδέσμου Τουριστικών-Ταξιδιωτικών γραφείων Ηρακλείου Δημήτρης Διβόλης, ο γ.γ. του εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου Βασίλης Εφραίμογλου, καθώς επίσης τα μέλη της διοίκησης του εμπορικού συλλόγου Αλέξανδρος Χουστουλάκης, Μανόλης Πετούσης Γιάννης Νηστικάκης.

KOYKIADAKHS TOYRISMOS2

 

Ειδικότερα, όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη, άμεσα πρόκειται να συσταθεί ομάδα εργασίας από την Αντιπεριφέρεια Ηρακλείου αποτελούμενη από εκπροσώπους των εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών, που θα εξετάσει το πλαίσιο για την υλοποίηση του μέτρου της τουριστικής-εκπτωτικής ημέρας στην πόλη μια φορά την εβδομάδα.

Παράλληλα θα εξεταστεί να δίνεται η δυνατότητα σε όσα καταστήματα το επιθυμούν, με την έκδοση ειδικής κάρτας να παρέχεται έκπτωση στους τουρίστες καθ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στο Ηράκλειο.

Όπως τονίστηκε το μέτρο θα ωφελήσει  την τοπική οικονομία και θα αναζωογονήσει την εμπορική κίνηση στα καταστήματα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού της Περιφέρειας Μιχάλης Βαμιεδάκης, οι εκπρόσωποι της αγοράς και του τουρισμού συμφώνησαν ότι η εβδομαδιαία εκπτωτική ημέρα στην πόλη του Ηρακλείου  με την κατάλληλη προβολή πρόκειται να προσελκύσει τους τουρίστες στα καταστήματα ψωνίζοντας φθηνότερα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση