HomeΚΡΗΤΗΘετικά τα σχόλια στα μέτρα για την ανθρωπιστική κρίση

Θετικά τα σχόλια στα μέτρα για την ανθρωπιστική κρίση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θετικά ανταποκρίνονται κόμματα και φορείς στα μέτρα για την αντιμετώπιση της ακραίας φτώχειας που παίρνει η κυβέρνηση, παρά τις επισημάνσεις τους περί αυστηρών κριτηρίων και μέτρων υπέρ της ανάπτυξης .

Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά στις 20 Απριλίου και λήγει 20 Μαΐου. Μεταξύ των μέτρων περιλαμβάνονται:  Δωρεάν επανασύνδεση ηλεκτρικών παροχών,  δωρεάν παροχή ρεύματος 300 kwh ανά μήνα, χορήγηση επιδόματος ενοικίου και επιδότηση σίτισης.

» Ότι μέτρο και να πάρεις στην παρούσα φάση είναι θετικό, ωστόσο τα περιουσιακά κριτήρια έτους 2013, όχι μόνο δεν ανταποκρίνονται σε πραγματικό χρόνο στην κατάσταση των οικογενειών, αλλά αντίθετα τις αδικούν», το σχόλιο του προέδρου της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Μανόλη Αχλαδιανάκη στο Ράδιο 9,84.

»Είμαστε θετικοί σε κάθε μέτρο που μπορεί να ανακουφίσει τους ανθρώπους που υποφέρουν» επεσήμανε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου , προσθέτοντας πως είναι τραγικό λάθος η μείωση των κονδυλίων για την αντιμετώπιση της κρίσης και η καθυστέρηση υλοποίησης προγραμμάτων προς την κατεύθυνση αυτή.

»Στηρίζουμε οποιασδήποτε τέτοια προσπάθεια. Η κυβέρνηση ωστόσο πρέπει να προχωρήσει τάχιστα στη λήψη μέτρων για την ανάπτυξη που θα φρενάρει την ανθρωπιστική κρίση» η θέση του βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση