HomeΚΡΗΤΗΑλλαγή φρουράς στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης – Τα ηνία στο Γιώργο Τερζάκη

Αλλαγή φρουράς στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης – Τα ηνία στο Γιώργο Τερζάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αλλαγή φρουράς σήμερα στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, όπου ο νέος περιφερειακός διευθυντής Γιώργος Τερζάκης ανέλαβε την ευθύνη της εκπαιδευτικής κοινότητας του νησιού από τον προκάτοχό του Απόστολο Κλινάκη.

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής έγινε σε καλό κλίμα, παρουσία υπηρεσιακών στελεχών της εκπαίδευσης.

Ο κ. Τερζάκης, εκπαιδευτικός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ανέλαβε καθήκοντα μετά τις κρίσεις για τους Περιφερειακούς Διευθυντές, όπου σε επίπεδο Κρήτης ενδιαφέρον για τη διεκδίκηση της θέσης είχαν εκδηλώσει πολλοί εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας με πλούσιες περγαμηνές και ενδιαφέροντα βιογραφικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τερζάκης ήταν ένας από τους πρώτους διευθυντές σχολικών μονάδων στην Κρήτη που υπέβαλε την παραίτησή του από τη διεύθυνση του σχολείου του, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το μέτρο της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών και του εκπαιδευτικού έργου.

Από την πλευρά του, ο Απόστολος Κλινάκης, εκπαιδευτικός επίσης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με πλούσια δράση στο συνδικαλιστικό κίνημα των δασκάλων και των νηπιαγωγών, υπήρξε ένας από τους μακροβιότερους περιφερειακούς διευθυντές εκπαίδευσης στην ιστορία του θεσμού. Όπως προβλέπεται και από τη σχετική νομοθεσία, ο κ. Κλινάκης θα αναλάβει καθήκοντα με την ιδιότητα πλέον του Σχολικού Συμβούλου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση