HomeΚΡΗΤΗΠαραμένει ο προβληματισμός για το θάνατο του 44χρονου από φαρυγγίτιδα

Παραμένει ο προβληματισμός για το θάνατο του 44χρονου από φαρυγγίτιδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προβληματισμένη η τοπική κοινωνία, όχι μόνο στο Φουρνοφάραγγο, από όπου και καταγόταν ο άτυχος 44χρονος, αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη, για την παράδοξη απώλεια ενός νέου ανθρώπου, λόγω φαρυγγίτιδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο με οίδημα στο λάρυγγα, και λίγες ώρες αργότερα άφηνε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με το Διευθυντή του ΤΕΠ του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, Χάρη Λυδάκη, δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί εάν ο θάνατος του άτυχου άνδρα επήλθε από σοβαρή επιπλοκή της ασθένειας του ή από κάποια αλλεργική αντίδραση.

Από την πλευρά του ο διοικητής των Βενιζελείου – ΠΑΓΝΗ Νίκος Χαριτάκης ζήτησε έγγραφη ενημέρωση, όλων όσοι χειρίστηκαν το συγκεκριμένο περιστατικό.

Η κηδεία του έγινε σε κλίμα οδύνης, ενώ οι συγγενείς του δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς «έφυγε» ο άνθρωπός του τόσο ξαφνικά και άδικα, από μία απλή ίωση, όπως πίστευε και ο ίδιος ότι είχε.

Εν τω μεταξύ, στο θέμα παρενέβη και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, σχετικά με τη λήψη αντιβιοτικών χωρίς τη συνταγή γιατρού (δείτε εδώ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση