HomeΚΡΗΤΗΚυκλοφοριακό χάος στην Λεωφόρο Πλαστήρα λόγω έργων

Κυκλοφοριακό χάος στην Λεωφόρο Πλαστήρα λόγω έργων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κόκκινο χτυπά η ταλαιπωρία οδηγών και κατοίκων στην Λεωφόρο Πλαστήρα, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη έργα ανάπλασης, τα οποία, μέχρι σήμερα, έχουν υλοποιηθεί σε ποσοστό 75%.

Εδώ και 16 μήνες, η περιοχή έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο εργοτάξιο από Χανιόπορτα μέχρι Καινούργια Πόρτα, με τους κατοίκους να αγανακτούν όπως και οι επαγγελματίες που αντικρίζουν μειωμένα τα έσοδά τους.

Αρχές Σεπτεμβρίου, το έργο ανάπλασης θα έχει ολοκληρωθεί, τονίζει από τη πλευρά του, ο Χάρης Μαμουλάκης, ο οποίος παράλληλα αναφέρεται στην αισθητική, λειτουργική και περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής.

Μετά την κατασκευή νέων μεγάλων πεζοδρομίων και νησίδων, προβληματισμό προκαλεί στους επαγγελματίες ο τρόπος με τον οποίο θα γίνεται η φορτοεκφόρτωση των εμπορευμάτων τους.

Σε 5 μήνες, όπως εκτιμάται, η Λεωφόρος Πλαστήρα να αναδειχθεί ως μια νέα διαδρομή Ιστορίας και Πολιτισμού ενώ με τις παρεμβάσεις που υλοποιούνται, η ευρύτερη περιοχή του Πολιτιστικού Κέντρου θα αποκτήσει μια ιδιαίτερη ταυτότητα.

Ενώ σε ότι αφορά στη κυκλοφορία των οχημάτων, η εικόνα αναμένεται να βελτιωθεί μέσω της κατασκευής τεσσάρων κυκλικών κόμβων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση