HomeΚΡΗΤΗΕπισκέψεις Θ. Σταθάκη σε δημόσιες υπηρεσίες

Επισκέψεις Θ. Σταθάκη σε δημόσιες υπηρεσίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τους εργαζόμενους νευραλγικών δημόσιων υπηρεσιών που εδρεύουν στο Δήμο Κισσάμου και οι οποίοι ανήμερα του Πάσχα βρίσκονταν στο πόστο τους προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες του στον πολίτη, επισκέφθηκε την Κυριακή 12 Απριλίου 2015, ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Θεόδωρος Σταθάκης.

KY KISSAMOU

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Κισσάμου, ο οποίος συνοδευόταν από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αικ. Πατερομιχελάκη, τους Αντιδημάρχους Στ. Βαρουχάκη και Βασ. Γλαμπεδάκη και τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισσάμου Εμμ. Δερουκάκη, επισκέφθηκαν σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού και αναγνώρισης του σημαντικού τους έργου, το Αστυνομικό Τμήμα, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Λιμενικό Σταθμό και το Κέντρο Υγείας Κισσάμου προκειμένου να ευχηθούν “Καλό Πάσχα” και να δώσουν συμβολικά δώρα στους εργαζόμενους των εν λόγω υπηρεσιών – που για μία ακόμη χρονιά ήταν πιστοί στο καθήκον τους – εξαίροντας ταυτόχρονα την προσφορά τους και  το έργο που καταβάλλουν οι εν λόγω υπηρεσίες.

AT KISSAMOU

«Την ώρα που οι περισσότεροι άνθρωποι διασκέδαζαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και αντάλλασαν ευχές τσουγκρίζοντας αβγά στο πασχαλινό τραπέζι, εκείνοι ήταν στους χώρους εργασίας τους, έτοιμοι να προσφέρουν ανά πάσα στιγμή τις υπηρεσίες τους σε οποιονδήποτε συμπολίτη μας έχει ανάγκη. Γι’ αυτό και εμείς ως Δημοτική Αρχή, επιλέξαμε αυτή την ημέρα να βρεθούμε κοντά στους εργαζόμενους, για να τους ευχηθούμε και να τους ευχαριστήσουμε που καθημερινά από την πρώτη γραμμή της μάχης είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους συμπολίτες μας. Εύχομαι ολόψυχα  σε όλες και όλους, Καλό Πάσχα, δύναμη και υγεία» ανέφερε ο Δήμαρχος Κισσάμου, Θεόδωρος Σταθάκης.

AT KISSAMOU 1

Διαφήμιση
Διαφήμιση