HomeΚΡΗΤΗΠου και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακοπές ρεύματος για την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Νομός Ηρακλείου

Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου

8:00 – 10:00 Στη Λ.Παπαναστασίου από την οδό Καρατάρη έως την οδό Φιλίππων.Επίσης στις οδούς Κορίνθου, Μυκηνών, Δήλου, Επιδαύρου, Ρύθιμνα, Χαλκίδας, Μεθώνης, Ολυμπίας και Νικοπολέως.

8:00 – 11:00 Στη Σύλαμο, στην περιοχή του φανοποιείου Παρασκευά.

10:00 – 11:00 Στο χωριό Στόλοι στην περιοχή της εισόδου του χωριού.

11:00 – 13:00 Στις Βασιλειές, στην οδό Εθνικής Αντίστασης, στην περιοχή του αρδευτικού Πλαϊνιώτη.

11:00 – 15:00  Στο χωριό Αγ.Δέκα στην περιοχή της οικίας Μάντζιου.

12:00 – 15:00 Στο χωριό Ασήμι του Δ.Γόρτυνα στην περιοχή του κέντρου του χωριού. Στις Άνω Αρχάνες, στην περιοχή έναντι του παλιού Δημοτικού σχολείου. Στον Καρτερό, στο δρόμο από Καρτερό προς Ελιά στον παλιό δρόμο, στην περιοχή του εργοταξίου Μυκωνιάτη.

13:00 – 15:00 Στο χωριό Καστέλι Δ.Φαιστού, στην περιοχή της οικίας Δασκαλάκη Αντ.

Μ. Τρίτη 7 Απριλίου

8:00 – 11:00 Στα Καμίνια στις οδούς Δομαλάκη από την οδό Ελευθέρνης έως την οδό Μάχης Κρήτης, Μάχης Κρήτης από την οδό Κυβέλης έως την λ.Παναγιωτάκη, Ελευθέρνης από την οδό Κυβέλης έως την οδό Δομαλάκη Α. και στις οδούς Κόντογλου και Πολυδούρη.Επίσης στις περιοχές του κολυμβητηρίου,του Παγκρητίου σταδίου και της πρώην ΕΒΓΗ.

8:00 – 15:00 Στο Δήμο Βιάννου στην Άρβη στις περιοχές Τροχάλοι και Πατέλλες καθώς επίσης και σ’ όλες τις επιχειρήσεις, Φ/Β πάρκα και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών

12:00 – 15:00 Στο Δήμο Βιάννου στην Ψαρή Φοράδα στην περιοχή της οικίας Αγαπουλάκη Εμμ. Στο χωριό Έμπαρος, στην περιοχή της γέφυρας από Έμπαρο προς Μηλιαράδω.

Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου

8:00 – 10:00 Στα Ληνοπεράματα, ανατολικά της ΔΕΗ, στις περιοχές του κέντρου διασκεδάσεως Νίδα, της οικίας Ασσαριωτάκη στην οδό Αγ.Τριάδας, και στην Αμουδάρας στις περιοχές του καφε – μπαρ Αλέξανδρος, του club Thalassa, της ταβέρνας Πετούση και της ταβέρνας μπάρμπα Γιώργος, του σινε Τεχνόπολης, των επιχειρήσεων Τζοάνου και Bravo, των ξενοδοχείων Ακτή ΖΕΥΣ, Απολλώνια,Δελφίνι,Creta beach,Agapi beach και Santa Marina.Επίσης στο Γάζι στις περιοχές των εργατικών κατοικιών Γαζίου και του Δημοτικού σχολείου στις εργατικές κατοικίες.

8:00 – 13:00 Στα Μάλλια, στο Άγ.Πνεύμα στις περιοχές νότια του νεκροταφείου πιο πάνω από πίστα Καρτ, στην ταβέρνα Πέτρινο και στην περιοχή του ξενοδοχείου Sarpidon.

12:00 – 15:00 Στο Παλαιόκαστρο, στην περιοχή των οικιών Παναούση.

13:00 – 15:00 Στο Ρουκάνι, στην περιοχή του ποιμνιοστασίου Παρασύρη και του νεκροταφείου του χωριού. Στο Κοκκίνη Χάνι, από Κοκκίνη προς Κ. Βάθεια, αριστερά προς τον Ι.Ν. Αγ.Τριάδος, στην περιοχή της νεοανεγειρόμενης οικίας Σμυρνάκη. Στις Γούρνες Πεδιάδος, ανατολικά των παιδικών κατασκηνώσεων ΠΙΚΠΑ, στην περιοχή του ξενοδοχείου Φρουδαράκη. Στο Κοκκίνη χάνι στις περιοχές των ξενοδοχείων Ρινέλα, Θέμης, Ήλιος και Κοράλι.

Επίσης στις περιοχές του ζαχαροπλαστείου Σπυρίδων, του ΠΙΚΠΑ, των σχολών τουριστικών επαγγελμάτων και της εκκλησίας των Αγ.Θεοδώρων.

Νομός Χανίων

Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου

8:00 – 11:00 ΠΟΛΕΜΑΡΧΙ – ΒΛΑΧΕΡΩΝΙΤΙΣΣΑ – ΣΥΡΙΛΛΙ – ΖΟΥΝΑΚΙ – ΛΙΜΝΗ – ΝΤΕΡΕΣ – ΧΡΥΣΑΥΓΗ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΒΟΥΒΕΣ – ΓΑΒΑΛΟΜΟΥΡΙ – ΒΟΥΚΟΛΙΕΣ – ΝΙΟ ΧΩΡΙΟ – ΚΕΦΑΛΑ – ΑΝΩΣΚΕΛΗ – ΓΛΩΣΣΑ – ΦΩΤΑΚΑΔΟ – ΔΡΟΜΟΝΕΡΟ – Π.ΡΟΥΜΑΤΑ – ΚΑΚΟΠΕΤΡΟΣ.

Μ. Τρίτη 7 Απριλίου

8:00 – 15:00 ΤΖΙΤΖΙΦΕΣ & ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ (ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΥΛΑΚΑΣ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ STEFAN VILLAGE & ΙΟΛΙΔΑ)

Διαφήμιση
Διαφήμιση