HomeΚΡΗΤΗΜαθήματα ζωής από το Caravan project και στο Ηράκλειο – Ιστορίες με δίδαγμα στο πάρκο Γεωργιάδη

Μαθήματα ζωής από το Caravan project και στο Ηράκλειο – Ιστορίες με δίδαγμα στο πάρκο Γεωργιάδη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ιδιαίτερα εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα του πρωτοπόρου προγράμματος Caravan Project, τα οποία μπορούν και οι Ηρακλειώτες να δουν από κοντά τις ημέρες αυτές στο πάρκο Γεωργιάδη όπου τα μέλη του ελπιδοφόρου εγχειρήματος, φωτογράφοι, κοινωνιολόγοι και εικαστικοί παρουσιάζουν με τα τροχόσπιτα τους και τις μογγολικές, νομαδικές σκηνές που έχουν στηθεί.

Η περιοδεία ανά την Ελλάδα του Caravan Project ξεκίνησε από τη Μυτιλήνη ενώ ο δεύτερος σταθμός του είναι το Ηράκλειο. Τα μέλη του προγράμματος ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα και συγκεντρώνουν ιστορίες ανθρώπων που έχουν κάτι να πουν και να ταυτόχρονα να διδάξουν αφυπνίζοντας τις τοπικές κοινωνίες και τις συνειδήσεις των σύγχρονων ανθρώπων. Πρωταγωνιστές των ιστοριών αυτών είναι ακτιβιστές, μαχητές της ζωής, άνθρωποι που έχουν δώσει το δικό τους κοινωνικό στίγμα με τη δράση τους, τις πρωτοβουλίες ή τις δημιουργίες τους.

Η πρωτότυπη αυτή έκθεση εκτός από πλούσιο φωτογραφικό υλικό περιλαμβάνει και συνολικά 12 ντοκιμαντέρ μικρού ή μεγάλου μήκους που οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν στις σκηνές που έχουν στηθεί στο πάρκο Γεωργιάδη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση