HomeΚΡΗΤΗΠοδηλατοδρομία στο Ηράκλειο

Ποδηλατοδρομία στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Κυριακή 5 Απριλίου ο Ροταριανός Όμιλος πραγματοποιεί ποδηλατοδρομία στο κέντρο της πόλης.

Το ραντεβού έχει προγραμματιστεί για τη 1 το μεσημέρι στο Ενετικό φρούριο Κούλε.

Η διαδρομή: Φρούριο Κούλε, Σοφ. Βενιζέλου (παραλιακή), Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, Ν. Πλαστήρα, Χαρ. Τρικούπη, Δημοκρατίας, Δ. Μποφώρ, Νεώρια, 25ης Αυγούστου, Πάρκο Θεοτοκόπουλου.

Εκεί, στο χώρο του Deals Café Wine Bar, θα βραβευτούν οι Κρητικοί παραολυμπιονίκες της ποδηλασίας Γιάννης Καλαϊτζάκης (17 φορές Πρωταθλητής Ελλάδας και 12ος στην Παραολυμπιάδα του Πεκίνου το 2008) και Αδαμαντία Χαλκιαδάκη (Πρωταθλήτρια Ελλάδας από το 2010, 6η στην Παραολυμπιάδα του Λονδίνου και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα), ενώ θα γίνει και η απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες.

Η διασκέδαση είναι επίσης εξασφαλισμένη, αφού θα χορέψουν τα μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων και θα παίξει μουσική ο λυράρης Γιώργος Γιακουμάκης με το συγκρότημά του.

Η όλη δε εκδήλωση, θα μαγνητοσκοπηθεί και θα προβληθεί με στόχο τη διάκριση, μέσα από ένα 3λεπτο βίντεο στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Διεθνούς Ρόταρυ που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και ανοικτή.

Η δράση διοργανώνεται στα πλαίσια του εορτασμού της Διεθνούς Hμέρας του Ρόταρυ, από τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου, τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου Candia και τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση