HomeΚΡΗΤΗΑγνώριστο το λιμάνι από τους εθελοντές του Forum «Οδηγούμε με ασφάλεια»

Αγνώριστο το λιμάνι από τους εθελοντές του Forum «Οδηγούμε με ασφάλεια»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έναν μικρό τεχνίτη ανακάλυψαν μικροί και μεγάλοι εθελοντές, την Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015, στη δράση του forum «οδηγούμε με ασφάλεια», «ο τόπος μας είμαστε εμείς, βάζουμε τη δική μας πινελιά», στο Ενετικό λιμάνι στο Ηράκλειο.

Με τη συμμετοχή δεκάδων φορέων του Ηρακλείου και της Κρήτης, εκατοντάδες εθελοντές – μικροί και μεγάλοι με τις οικογένειές τους- επαγγελματίες διαφόρων κλάδων και δύτες βρέθηκαν από το πρωί που ξεκίνησε η δράση, στο χώρο του λιμενοβραχίονα στο ενετικό λιμάνι και έπιασαν δουλειά για να «αλλάξουν την εικόνα της πόλης τους». Με μεράκι και ζήλο, σε ευχάριστο κλίμα και μέχρι αργά το απόγευμα, οι εθελοντές έκαναν το λιμενοβραχίονα πραγματικά αγνώριστο.

Η δράση περιλάμβανε δράσεις όπως ο καθαρισμός του περιβάλλοντος χώρου του Κούλε, ο υποβρύχιος και επιφανειακός καθαρισμός του Ενετικού λιμανιού και εργασίες συντήρησης στο λιμενοβραχίονα.

Το Forum «Οδηγούμε με ασφάλεια» ευχαριστεί για τη στήριξη και τη βοήθειά τον Λιμενάρχη κ. Θεοφάνη Κούρκουλο,  τη Διοίκηση και τα στελέχη του Λιμεναρχείου, τον Προέδρο του ΟΛΗ κ. Γιάννη Μπρα, τη Διοίκηση και τους εργαζομένους του ΟΛΗ, τα στελέχη του Ερυθρού Σταυρού, τον Super Radio και τον Διευθυντή των «Φαιστός» Market και Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού στην Περιφέρεια Κρήτης κ. Νίκο Συριγωνάκη και τηνεταιρεία μηχανημάτων καθαρισμού ΑΦΟΙ Γιαννακάκη ΑΕΒΕ καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην οργάνωση και υλοποίηση μιας ακόμα πετυχημένες δράσης τους forum «Οδηγούμε με Ασφάλεια».

Τώρα σειρά έχει ο επόμενη δράση και το βέβαιο είναι ότι θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον…

IMG_0428 IMG_0409 IMG_0407 IMG_0404 IMG_0395 IMG_0385 IMG_0376 IMG_0374 IMG_0373

Διαφήμιση
Διαφήμιση