HomeΚΡΗΤΗΗ προστασία της καρέτα – καρέτα επί… τάπητος

Η προστασία της καρέτα – καρέτα επί… τάπητος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τους συνεργάτες του Συλλόγου “Αρχέλων” για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας είχαν σήμερα, Δευτέρα, στο Δημαρχείο Χανίων οι Αντιδήμαρχοι Περιβάλλοντος, Γεώργιος Φραγγεδάκης, Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης & Τουρισμού, Γιάννης Μαράκης και Πρασίνου, Μιχάλης Κοτζαμιχάλης.

Ειδικότερα, στη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκαν η Συντονίστρια των Προγραμμάτων του Συλλόγου, Ρεγγίνα Στεφανάτου, η Συντονίστρια θεμάτων Διατήρησης Περιβ/ντος, Παναγιώτα Θεοδώρου και η Υπεύθυνη Προγραμμάτων Κρήτης, Αθανασία Νικολοπούλου, εξετάστηκε η διεύρυνση της συνεργασίας του Δήμου Χανίων με τον Σύλλογο, μέσω της πληροφόρησης και της ευαισθητοποίησης του κοινού από πλευράς Δήμου για τις δράσεις και το αντικείμενο του. Προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα θα αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου www.chania.gr ειδικό banner προβολής των δράσεων του Συλλόγου.

Στόχος της διεύρυνσης της εν λόγω συνεργασίας, όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, είναι η προστασία και η αύξηση του αριθμού των φωλιών της θαλάσσιας χελώνας Caretta caretta.

Διαφήμιση
Διαφήμιση