HomeΚΡΗΤΗΣπάραξε η μάνα του δίχρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε θανάσιμα –«Δεν με άφηναν να θάψω το παιδί μου»

Σπάραξε η μάνα του δίχρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε θανάσιμα –«Δεν με άφηναν να θάψω το παιδί μου»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σπάραξε η 22χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία, στο γραφείο του ανακριτή Χανίων, όπου και οδηγήθηκε το μεσημέρι μαζί με το 19χρονο σύντροφό της από το Ηράκλειο, για τον τραγικό θάνατο του μόλις 2 χρόνων κοριτσιού της, το οποίο την περασμένη Παρασκευή τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν στη διάρκεια του παιχνιδιού, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του με δύναμη σε κάποιο έπιπλο (δείτε εδώ).

Με λυγμούς, η 22χρονη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, εξέφρασε την αγανάκτησή της που οι αρχές δεν την άφησαν να παραλάβει τη σορό του παιδιού της, καθώς τόσο η ίδια όσο και ο 19χρονος σύντροφός της, παρέμειναν στα κρατητήρια καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της απαγγελίας των κατηγοριών και της απολογίας του ζευγαριού.

«Δεν με άφηναν να θάψω το παιδί μου» έλεγε η 22χρονη συντετριμμένη.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο ανακριτής άφησε ελεύθερο το ζευγάρι με περιοριστικούς όρους και με την υποχρέωση να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους. Επίσης, τους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα. Και οι δύο βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες τη παραμέλησης ανηλίκου και της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση