HomeΚΡΗΤΗΒανδαλισμοί στο δημοτικό γήπεδο και το κτίριο του ΚΤΕΟ

Βανδαλισμοί στο δημοτικό γήπεδο και το κτίριο του ΚΤΕΟ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φθορές στο δημοτικό γήπεδο Ταυρωνίτη του δήμου Πλατανιά καθώς και στο κτίριο όπου στεγαζόταν το δημόσιο ΚΤΕΟ, προκάλεσαν άγνωστοι δράστες πιθανότητα χθες το βράδυ.

Οι δράστες έσπασαν τα τζάμια των αποδυτηρίων του γηπέδου μπαίνοντας στο εσωτερικό, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό αν πήραν κάτι. Στον χώρο των αποδυτηρίων ωστόσο βρέθηκαν πεταμένα αντικείμενα.

Σε αυτοψία που πραγματοποίησε στον χώρο ο αντιδήμαρχος Πλατανιά Γιώργος Καλαϊτζάκης αντιλήφθηκε ότι είχε παραβιαστεί και η εξωτερική πόρτα του ΚΤΕΟ που δεν είναι πλέον σε λειτουργία.

Μπαίνοντας στο εσωτερικό, ο αντιδήμαρχος διαπίστωσε ότι οι δράστες είχαν ξηλώσει από το εσωτερικό του λεβητοστασίου της εγκατάστασης όλους τους σωλήνες χαλκού.

Μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ για το περιστατικό της δολιοφθοράς στο ΚΤΕΟ ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης τόνισε ότι ο χώρος, που πλέον δεν χρησιμοποιείται, ανήκει στην Αντιπεριφέρεια Χανίων από την οποία είχε ζητήσει εγγράφως να τού παραχωρηθεί για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Επαγγελματικού Λυκείου Πλατανιά, αίτημα για το οποίο, όπως είπε, θα επανέλθει με νεότερο έγγραφο.

Τα δύο περιστατικά των δολιοφθορών δεν είναι τα μόνα στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Πλατανιά. Προ ημερών, άγνωστοι είχαν αφαιρέσει τα καλώδια των πυλώνων του δημοτικού φωτισμού στην παραλία του Μάλεμε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση