HomeΚΡΗΤΗΣτο «μηδέν» η προετοιμασία για την τουριστική σεζόν – Τι λέει το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων

Στο «μηδέν» η προετοιμασία για την τουριστική σεζόν – Τι λέει το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο μηδέν βρίσκεται η προετοιμασία των φορέων για την τουριστική σεζόν, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων του νομού Ηρακλείου.

Το Σωματείο τονίζει πως πρέπει να γίνουν μία σειρά πράγματα για να μπορούν οι τουρίστες να απολαύσουν την διαμονή τους στο νομό Ηρακλείου.

Όπως υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωση δεν υπάρχουν διαγραμμίσεις πεζών ενώ υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την καθαριότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η τουριστική σεζόν ήδη έχει αρχίσει σιγά – σιγά, βλέπουμε όμως ότι η πόλη μας είναι από άποψη προετοιμασίας ακόμα στο μηδέν και ενώ τα ποσά που εισπράττει ο Δήμος από τον τουρισμό είναι μεγάλα και εννοείται ότι είναι ανταποδοτικά εν τούτοις η πόλη δεν είναι στην κατάσταση που θα έπρεπε να είναι.

Διαγραμμίσεις στις διαβάσεις πεζών δεν υπάρχουν, κάτι που για τους ξένους θεωρείτε δεδομένο, η καθαριότητα ενώ υπάρχει μια διαφορά προς το καλύτερο χρειάζεται ακόμα μεγάλη προσπάθεια. Στα φανάρια οι μισές λάμπες είναι καμένες και οι πεζόδρομοι έχουν γίνει χώρος στάθμευσης σε όποιον θέλει να παρκάρει χωρίς καμιά συνέπεια. Και ο δημοτικός φωτισμός όσο και ο περιφερειακός πρέπει να είναι σε πλήρη λειτουργία.

Παρακαλούμε τον Δήμαρχο Ηρακλείου αλλά και τους Δημάρχους Χερσονήσου – Γαζίου και Μοιρών να αρχίσουν άμεσα να εργάζονται σε πρώτη προτεραιότητα πάνω σε αυτά τα θέματα και αμέσως μετά στον καθαρισμό της κάθε παραλίας.

Ελπίζουμε ότι οι Δήμοι όσο και η Περιφέρεια Κρήτης θα δώσουν την πρέπουσα σημασία σε ένα τομέα της οικονομίας μας, τον τουρισμό, που από αυτόν περιμένουμε να ζήσουμε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση