HomeΚΡΗΤΗΗ οργάνωση του Πολιτιστικού Κέντρου επί… τάπητος

Η οργάνωση του Πολιτιστικού Κέντρου επί… τάπητος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, κ. Μύρωνα Μιχαηλίδη, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Βασίλης Λαμπρινός, με κύριο θέμα συζήτησης την οργάνωση και λειτουργία του Πολιτιστικού- Συνεδριακού Κέντρου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κα. Αριστέα Πλεύρη, ο πρόεδρος της ΔΕΠΤΑΗ, κ. Γιάννης Ξυλούρης και ο αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Ο κ. Λαμπρινός καλωσόρισε στις δηλώσεις του τον Ηρακλειώτη καλλιτεχνικό διευθυντή της Λυρικής Σκηνής, λέγοντας πως είναι «άκρως επιτυχημένος», και τόνισε: «Είχαμε μια σοβαρή συζήτηση για τον τρόπο διαχείρισης του Πολιτιστικού Κέντρου. Θεωρούμε πολύτιμη τη συμβολή του κ. Μιχαηλίδη, προκειμένου να οργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη λειτουργία του».

Από την πλευρά του ο κ. Μιχαηλίδης σημείωσε πως «υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον και επιθυμία από το Δήμο Ηρακλείου για σοβαρό σχεδιασμό. Χρειάζεται από τώρα έγκαιρος και σοβαρός σχεδιασμός, για να μπει από την αρχή το Πολιτιστικό Κέντρο σε σωστές γραμμές».

Διαφήμιση
Διαφήμιση