HomeΚΡΗΤΗΟ Β. Κεγκέρογλου για την καθυστέρηση των έργων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Ο Β. Κεγκέρογλου για την καθυστέρηση των έργων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ερώτηση στον Υπουργό Οικονομίας, Ναυτιλίας και Υποδομών κ. Γιώργο Σταθάκη, κατέθεσε ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου με την οποία επισημαίνει την καθυστέρηση των έργων αναβάθμισης του αεροδρομίου Ηρακλείου ενόψει και της τουριστικής περιόδου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ερώτηση του ο κ. Κεγκέρογλου, ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου και ενώ οι πρώτοι τουρίστες θα ταξιδέψουν στην Κρήτη τις μέρες του Πάσχα, δεν έχουν ακόμη δρομολογηθεί τα έργα αναβάθμισης του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» παρόλο του ότι είχε προβλεφθεί ένα κονδύλι ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με την προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ερώτησης είναι το παρακάτω:

«Ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου και ενώ οι πρώτοι τουρίστες θα ταξιδέψουν στην Κρήτη τις μέρες του Πάσχα, δεν έχουν ακόμη δρομολογηθεί τα έργα αναβάθμισης του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης».

Επειδή για τα έργα αυτά είχε προβλεφθεί ένα κονδύλι ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με την προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και έχουν καθυστερήσει με σοβαρό κίνδυνο, να χαθούν τα χρονοδιαγράμματα που είχαν οριστεί και το αεροδρόμιο Ηρακλείου να μην μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις και τον όγκο των επιβατών.

Ερωτάστε κ. Υπουργέ

Αν προτίθεστε να προχωρήσετε άμεσα στην υλοποίηση των έργων αναβάθμισης του αεροδρομίου Ηρακλείου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση