HomeΚΡΗΤΗΣτις 5 Απριλίου η Ποδηλατοδρομία των Ροταριανών του Ηρακλείου

Στις 5 Απριλίου η Ποδηλατοδρομία των Ροταριανών του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναβάλλεται κατά μια εβδομάδα η προγραμματισμένη ποδηλατοδρομία που διοργανώνουν οι τρεις Ροταριανοί Όμιλοι του Ηρακλείου (Ρ. Ο. Ηρακλείου, Ρ. Ο. Κάντια και Ρ. Ο. Νίκος Καζαντζάκης), στα πλαίσια του εορτασμού της Hμέρας του Ρόταρυ. Αυτό κρίθηκε αναγκαίο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατούν την ερχόμενη Κυριακή 29 Μαρτίου και νέα ημερομηνία για την Ποδηλατοδρομία ορίζεται η Κυριακή 5 Απριλίου 2015, με την ώρα συνάντησης να παραμένει ίδια, δηλαδή στις 13:00 στο Ενετικό Φρούριο Κούλε. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

Ποδηλατοδρομία, της οποίας η αφετηρία θα είναι στο Ενετικό Φρούριο Κούλε, με διαδρομή κατά μήκος των ενετικών τειχών του Ηρακλείου, στάσεις στα σημαντικότερα Ενετικά μνημεία και κατάληξη στο πάρκο Δ. Θεοτοκόπουλου. Θα ακολουθήσουν στο προαύλιο χώρο του Deals Cafe Wine Bar, οι απονομές διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες και οι βραβεύσεις των Κρητικών παραολυμπιονικών της ποδηλασίας Γιάννη Καλαϊτζάκη (17 φορές Πρωταθλητής Ελλάδας και 12ος στην Παραολυμπιάδα του Πεκίνου το 2008) και Αδαμαντίας Χαλκιαδάκη (Πρωταθλήτριας Ελλάδας από το 2010, 6η στην Παραολυμπιάδα του Λονδίνου και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα).

AFISA PODHLATODROMIA

Μουσική και Κρητικούς χορούς από το παιδικό συγκρότημα του Λυκείου των Ελληνίδων με τη συμμετοχή Κρητικών καλλιτεχνών.

Η όλη εκδήλωση θα μαγνητοσκοπηθεί, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα βίντεο προώθησης της Ροταριανής Ιδέας αλλά και προβολής των μνημείων της πόλης του Ηρακλείου, το οποίο και θα προβληθεί με στόχο τη βράβευση, στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Διεθνούς Ρόταρυ που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως 10 Ιουνίου 2015 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Βασικός σκοπός της εκδήλωσης, είναι αφενός η γνωστοποίηση των ανθρωπιστικών προγραμμάτων του Ρόταρυ με κύριο το Polio Plus, το πρόγραμμα εξάλειψης της πολιομυελίτιδας από τον πλανήτη μας και αφετέρου η παγκόσμια προβολή των πολιτιστικών μνημείων της πόλης μας, μέσα από το Συνέδριο του Διεθνούς Ρόταρυ.

Η συμμετοχή είναι ανοικτή προς όλους όσους επιθυμούν να περάσουν ένα ιδιαίτερο Κυριακάτικο πρωινό και να συμμετάσχουν σε μια γιορτή για τον ανθρωπισμό, τον πολιτισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη.

Για περισσότερες πληροφορίες

Νίκος Χουχουρέλος, Πρόεδρος Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου | 6936134017

Γιάννης Σαμιώτης, Πρόεδρος Ροταριανού Ομίλου Candia | 6946683809

Πόπη Πατεριανάκη, Πρόεδρος Ροταριανού Ομίλου Νίκος Καζαντζάκης | 6977239303

Διαφήμιση
Διαφήμιση