HomeΚΡΗΤΗΆγρια επίθεση σε γιατρό επειδή υπερασπίστηκε μετανάστες

Άγρια επίθεση σε γιατρό επειδή υπερασπίστηκε μετανάστες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στα Χανιά όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε γιατρό που υπερασπίστηκε μετανάστες.

Όλα ξεκίνησαν χθες, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, όταν ένας γιατρός καθώς περπατούσε σε δρόμο της περιοχής Σπλάντζιας είδε τέσσερα άτομα που βρίσκονταν μέσα σ’ ένα αυτοκίνητο και έβριζαν μετανάστες που περπατούσαν στον δρόμο.

Ο γιατρός δεν μπόρεσε να το αντέξει αυτό και πλησίασε το αυτοκίνητο προσπαθώντας να μάθει για ποιον λόγο βρίζουν τους μετανάστες.

Άρχισε ένας έντονος διαπληκτισμός μεταξύ του γιατρού και των νεαρών με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να βγουν από το αυτοκίνητο και να αρχίσουν να χτυπάνε τον γιατρό με ξύλο μέχρι που τον άφησαν αιμόφυρτο στο δρόμο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον γιατρό στο νοσοκομείο των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο γιατρός φέρει τραύματα στο κεφάλι αλλά ευτυχώς δεν βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή του ενώ αναμένεται αύριο να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο γιατρός εργάζεται σε περιφερειακό ιατρείο του νομού Χανίων ενώ χαίρει άκρας εκτίμησης από όλους.

Τρεις συλλήψεις

Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό των νεαρών που αρχικά επιτέθηκαν λεκτικά σε μετανάστες και στη συνέχεια δεν δίστασαν να επιτεθούν με ξύλα στον γιατρό.

Αργά το βράδυ προχώρησαν σε προσαγωγές ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε τρεις συλλήψεις.

Το αστυνομικό δελτίο Τύπου

Συνελήφθησαν, σήμερα (26.03.2015) το πρωί στα Χανιά, τρεις ημεδαποί ηλικίας 24, 26 και 28 ετών οι οποίοι χθες (25.03.2015) το βράδυ, επιτέθηκαν απρόκλητα και τραυμάτισαν 43χρονο ημεδαπό στα Χανιά.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, για την αναζήτηση και ταυτοποίηση των δραστών, εντοπίστηκαν  οι 24χρονος, 26χρονος, 28χρονος  και συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για τη διάπραξη της συγκεκριμένης πράξης. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για απρόκλητες σωματικές βλάβες σε βάρος του 43χρονου.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση