HomeΚΡΗΤΗΣυνεχίζονται οι κινητοποιήσεις για την απολυμένη εργαζόμενη στο εργοστάσιο Ανακύκλωσης

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις για την απολυμένη εργαζόμενη στο εργοστάσιο Ανακύκλωσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι συνάδελφοι της εργαζόμενης στο εργοστάσιο Ανακύκλωσης που απολύθηκε επειδή πήρε αναρρωτική άδεια, καθώς κρίθηκε ως αντιπαραγωγική από την εργοδοσία (δείτε εδώ).

Όπως επισημαίνει η Ένωση ιδιωτικών υπαλλήλων Ηρακλείου, οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο μετά την επιτυχημένη τετράωρη στάση εργασίας στην οποία είχαν προχωρήσει την περασμένη Παρασκευή ζητώντας την άμεση επαναπρόσληψη της συναδέλφου τους, έκτοτε, πραγματοποιούν επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας καθημερινά, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους.

Εξάλλου, την περασμένη Τρίτη, αντιπροσωπεία της διοίκησης της Ένωσης Ιδιωτικών υπαλλήλων αλλά και μέλη επιτροπής που συστάθηκε στο εργοστάσιο, συναντήθηκαν στη Λότζια με το δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, ζητώντας από τη δημοτική αρχή να πάρει θέση στο μείζον ζήτημα που έχει προκύψει.

Σύμφωνα πάντα με την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ο κ. Λαμπρινός δεσμεύτηκε ότι θα παρέμβει στην Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) που έχει την ευθύνη των εγκαταστάσεων καθώς και στην ίδια την εταιρία προκειμένου να ανακληθεί η απόλυση της εργαζόμενης. Παράλληλα, το θέμα θα ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη για να συζητηθεί στην επικείμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου την ερχόμενη Δευτέρα.

Θα πρέπει, επίσης, να σημειωθεί ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις μεταξύ της εταιρείας και των εργαζομένων, που κινούνται σε θετική έκβαση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση