HomeΚΡΗΤΗΟ πυρήνας Ηρακλείου της FAI-IRF ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα Δικαστήρια

Ο πυρήνας Ηρακλείου της FAI-IRF ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα Δικαστήρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Αντιφασιστικό Μέτωπο – Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία – Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (FAI – IRF) και πιο συγκεκριμένα ο πυρήνας Ηρακλείου ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που έγινε τα ξημερώματα στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου (δείτε εδώ).

Σε κείμενο της FAI-IRF που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου με τίτλο «Ανάληψη ευθύνης Ηράκλειο Κρήτης» γνωστοποιείται πως η επίθεση ήταν συμβολική. Το πλήρες κείμενο που αναρτήθηκε έχει ως εξής:

«Μέσα απο την ατελείωτη νύχτα της σκοτεινιάς των φυλακών ήχησαν και πάλι τα τύμπανα πολέμου. ο πόλεμος συνεχής, ποτέ δεν σταμάτησε. Έφτασε όμως η ώρα της νέας επίθεσης. Γυναίκες και άντρες σφίγγουν με πάθος τα όπλα της ελευθερίας και ρίχνονται σε μια ακομα μάχη.

Ο εχθρός κλεισμένος μέσα στους πύργους και στα κάστρα του παρακολουθεί.

Φοβάται. Φοβάται αυτο που δεν μπορεί να καταλάβει. Αυτο που του είναι άγνωστο. Έγραψε νέους νόμους, κανόνες, έφτιαξε νέα μπουντρούμια. Κυνήγησε μάγισσες, βασάνισε, φοβέρισε, απείλησε, εκβίασε, φυλάκισε, υποσχέθηκε. Μάταια όμως.

Φοβάται. Φοβάται κι αυτούς που κυκλοφορούν καμουφλαρισμένοι ανάμεσα του. Οι άπιαστοι συνένοχοι. Αυτοι παίρνουν και δίνουν δύναμη στους αιχμαλώτους του. Δηλώλουν ορκισμένοι εχθροί και επιζητούν τη καταστροφή του.

Σήμερα τα ξημερώματα ανατινάξαμε μια απο τις 4 εισόδους-εξόδους του δικαστηρίου στο κέντρο του Ηρακλείου.

Η επίθεση αυτή ήταν συμβολική.

Σε περίπτωση δολοφονίας ή πρόκλησης μόνιμου προβλήματος στην υγεία απεργού πείνας, η φωτιά που καίει μέσα μας θα κάνει την νύχτα μέρα. Αυτο δεν είναι απειλή. Είναι υπόσχεση.

Δύναμη στους ελεύθερους φυλακισμένους.

FAI-IRF Πυρήνας Ηρακλείου»

Διαφήμιση
Διαφήμιση