HomeΚΡΗΤΗ«Έρχεται» το 3ο RUN GREECE-Στις 26 Απριλίου στο Ηράκλειο

«Έρχεται» το 3ο RUN GREECE-Στις 26 Απριλίου στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ταξίδι σε 6 πόλεις της Ελλάδας ξεκινά και φέτος η επιτυχημένη διοργάνωση αγώνων δρόμου μαζικής συμμετοχής RUN GREECE που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και τη χορηγική υποστήριξη της WIND Ελλάς.

Μετά από δύο πολύ επιτυχημένες χρονιές, ο δρομικός πλέον θεσμός GREECE ανοίγει αυλαία την Κυριακή 29 Μαρτίου στη Λάρισα και ακολουθούν το Ηράκλειο 26/4, τα Ιωάννινα 10/5, η Καστοριά 17/5, η Αλεξανδρούπολη 27/9 και η Πάτρα 11/10.

rungreece2015

Στόχος για άλλη μία χρονιά είναι οι τοπικές κοινωνίες δώσουν ένα ηχηρό μηνύματα υπέρ της άθλησης, της διασκέδασης της επιμονής, της ευγενούς άμιλλας και της αλληλεγγύης απέναντι σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και μικροί και μεγάλοι να βγουν ξανά στους δρόμους, ξεπερνώντας τις 2.700 και πλέον περσινές συμμετοχές στο Ηράκλειο.

«Η WIND θα είναι στο Ηράκλειο. Θα στηρίξει με όλη τη δύναμη και αποφασιστικά το RUN GREECE. Θα τρέξουμε όλοι για καλό σκοπό και όπως πάντα θα στηρίξουμε φορείς κοινωνικής αλληλεγγύης για τα παιδιά», τόνισε ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς Γιώργος Τσαπρούνης.

Την ίδια ώρα ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Ε. Κουκιαδάκης δηλώνει ότι: «Είναι για καλό σκοπό. Να τρέξουμε για την υγεία μας, να τρέξουμε για τη συμμετοχή. Ταυτόχρονα είναι μια ευκαιρία να επισκεφτούμε άλλες πόλεις και να αναπτύξουμε έναν ιδιαίτερο τουρισμό μεταξύ μας αλλά και να γίνει προορισμός η πόλη μας από το εξωτερικό».

Από την πλευρά ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δ. Ηρακλείου Κ. Βαρδαβάς υπογραμμίζει ότι: «Συμβαδίζει με τους στόχους της δημοτικής αρχής. Προάγει τη φυσική δραστηριότητα στην καθημερινότητα και νομίζουμε ότι είναι κάτι πολύ σημαντικό για την πόλη».

Διαφήμιση
Διαφήμιση