HomeΚΡΗΤΗΠου και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακοπές ρεύματος για την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Νομός Ηρακλείου

Κυριακή 22 Μαρτίου

8:00 – 12:00 Στο Δ. Ηρακλείου στην ΒΙΠΕΗ στην περιοχή του Αστυνομικού Μεγάρου, του κλειστού Γυμναστηρίου στη θέση Δύο Αοράκια. Επίσης στην ΒΙΠΕΗ στην οδό Θ από οδό Β έως οδό Γ συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων εργοστάσιο ΚΑΒΑΛΗ, HOF (ΠΑΣΠΑΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ), εργοστάσιο ΓΙΑΜΠΑΖΟΛΙΑ, τυπογραφείο ΔΕΤΟΡΑΚΗ, αλλαντικά ΒΟΥΛΓΑΡΗ, εργοστάσιο ΚΑΡΑΤΖΗ – ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ, και το εργοστάσιο γεωργικών μηχανημάτων ΜΠΟΥΚΗ – ΤΖΑΝΗ .

8:00 – 15:00 Στο Δ. Ηρακλείου, στην ΒΙΠΕΗ, στην οδό Ι από οδό Δ έως οδό Β συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων ΚΑΣΤΕΛ, εργοστάσιο ΚΑΣΤΡΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΓΩΝΙΑΝΑΚΗ, ΜΙΧΑΗΛΟΣ, ΒΙΟΣΦΩΤ, ΕΝΑ Α.Ε .

9:00 – 14:00 Στο Δ. Μαλεβιζίου, στο Γάζι, στις περιοχές της εξόδου του Γαζίου μετά την εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο δρόμο προς Κρουσώνα, στις περιοχές του πτηνοτροφείου Φασουλάκη. Στα χωριά Τύλισος, Γωνιές, Καμαράκι, Αστυράκι, Καμαριώτης, Αηδοχώρι, Δόξα, Μάραθος και Δαμάστα. Στον Αρόλιθο, στην επιχείρηση Κουβίδη, στο Βιοτεχνικό Πάρκο Τυλίσσου, στο αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΗ στην Κέρη, στον ΟΤΕ Ίδης, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών.

11:00 – 15:00 Στο Δ. Ηρακλείου, στην ΒΙΠΕΗ, στην οδό Θ από οδό Δ έως οδό Ε συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων MEGA PLAST, ΑΓΡΕΞ , ΜΙΝΩΙΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ, ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ, CRETA CAN, ΑΦΟΙ ΜΗΛΑΚΗ, CRETA GASTRONOMΥ, FRESH GOYRMET και κατεψυγμένα προϊόντα ΚΟΚΚΑΛΗΣ .

Δευτέρα 23 Μαρτίου

8:00 – 13:00 Στο Σκαλάνι στην περιοχή του ελαιουργείου Λυραράκη και στην είσοδο του Σκαλανίου, στην περιοχή της κοινότητας, της εκκλησίας και του s.m.Ζαχαριάδη.

12:00 – 15:00 Στο Δ. Χερσονήσου, στο Κοκκίνη Χάνι στην περιοχή του Ι.Ν Αγ. Αναργύρων και στην περιοχή της οικίας Τραβαγιάκη Σοφίας . Στο Δ. Χερσονήσου, στις Κ. Γούβες στην περιοχή της λαχαναγοράς Γουβών .Στο χωριό Κουνάβοι, στην περιοχή της εισόδου του χωριού, αριστερά από το πρατήριο υγρών καυσίμων.

13:00 – 15:00  Στο Δ. Αρχανών – Αστερουσίων, στα χωριά Άνω και Κάτω Αρχάνες, στον οικισμό Βαθύπετρο, στον Γιούχτα στην περιοχή των ραδιοτηλεοπτικών κεραιών και ΟΤΕ Γιούχτα, καθώς επίσης και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών. Στο Δ. Χερσονήσου, στο Κοκκίνη Χάνι στην περιοχή του Ι.Ν Αγ. Τριάδας και στην περιοχή της οικίας Σφακιανάκη Κων/νου .

14:00 – 15:00 Στο Δ. Χερσονήσου στις Γούρνες Πεδιάδος στην περιοχή του Δημοτικού σχολείου .

Τρίτη 24 Μαρτίου

8:00 – 12:00 Στο Δ. Αρχανών – Αστερουσίων στο Τεφέλι στην περιοχή των έργων διάνοιξεις των δρόμων από το Δήμο .

8:00 – 15:00 Στο Δ. Ηρακλείου, στον Αγ. Βλάσση στην περιοχή του Βιολογικού καθαρισμού .

12:00 – 15:00 Στο Δ. Ηρακλείου στον οικισμό Λοφούπολη στις περιοχές της οικίας Μανιδάκη και του αντλιοστασίου Κοκολάκη . Στον Κρουσώνα στο δρόμο προς την Αγ.Ειρήνη, στις περιοχές της Ι.Μ.Αγ.Ειρήνης, της ταβέρνας Γαλήνη, του αρδευτκικού Γιγουρτάκη και του κέντρου ειδικών παιδιών Αγ.Σπυρίδωνας.

Πέμπτη 26 Μαρτίου

8:00 -12:00 Στον Δ. Βιάννου στα χωριά Άρβη, Λατόμια, Φαφλάγγο, Ψαρή Φοράδα, Τέρτσα καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών .

8:00 – 14:00 Στο Δ. Αρχανών – Αστερουσίων, στο χωριό Πύργος στην περιοχή των εγκαταστάσεων του ΟΤΕ Πύργου, στον κεντρικό δρόμο του Πύργου στην περιοχή των επιχειρήσεων Carrefour και στο πρατήριο υγρών καυσίμων Τσαπαρίδης .

12:00 – 15:00 Στο Δ. Βιάννου, στην Ψαρή Φοράδα στην περιοχή της οικίας Αγαπουλάκη Εμμανουήλ . Στο Δ. Βιάννου, στον οικισμό Λουτράκι Βιάννου .

Στο Δ. Βιάννου, στο χωριό Έμπαρος στην περιοχή του ποταμού μεταξύ Εμπάρου και Μηλιαράδου . Στο Δ. Μινώα Πεδιάδος, στο χωριό Πάρτηρα στην περιοχή των έργων διάνοιξεις Δημοτικών Δρόμων.

Παρασκευή 27 Μαρτίου

8:00 – 12:00 Στο Δ. Χερσονήσου στα Μάλλια στις περιοχές αρχαιότητες Μαλλίων, γεώτρηση Αναστασάκη, καταστήματος Μοναχού Καλλιόπη και γεώτρηση Φιλιππίδη .

9:00 – 13:00 Στο Δ. Φαιστού στο Καμηλάρι στην περιοχή της νεοανεγειρόμενης οικίας Ανδρουλάκης Μαρίας .

13:00 – 15:00 Στο Δ. Φαιστού στο χωριό Βόρροι στην περιοχή του συσκευαστηρίου ΕΤΕΑΠ .

Νομός Χανίων

Δευτέρα 23 Μαρτίου

8:00 – 15:00 ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΟΥΤΣΟΥΝΑΡΙΑ (ΠΕΡΒΟΛΙΑ) – ΦΙΝΟ ΜΠΕΤΟΝ ΔΡΟΜΟΣ ΟΑΔΥΚ – ΒΑΡΥΠΕΤΡΟ – Π.Μ.Τ ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ – ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΙΜΝΟΥΠΟΛΗΣ – ΜΥΛΩΝΙΑΝΑ – ΟΑΔΥΚ ΜΥΛΩΝΙΑΝΩΝ

Τρίτη 24 Μαρτίου

8:00 – 11:00 ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΕΦΑΛΙ (ΚΑΡΑΝΟΥ) – ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΟΜΑΛΟΣ

Πέμπτη 26 Μαρτίου

8:00 – 12:00 ΠΟΝΤΙΚΙΑΝΑ – ΠΑΝΩ ΒΟΥΒΕΣ – ΚΑΤΩ ΒΟΥΒΕΣ – ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΒΟΥΒΩΝ (ΛΟΥΚΟΜΙΧΙΕΛΙΑΝΑ)

Παρασκευή 27 Μαρτίου

8:30 – 11:30 ΚΟΥΡΝΑΣ – ΜΟΥΡΙ – ΚΑΣΤΕΛΛΟΣ – ΠΑΤΗΜΑ – ΜΑΘΕΣ – ΑΣΠΡΟΥΛΙΑΝΟΣ – ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΒΡΟΥ – ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ – ΜΑΖΑ – ΦΟΝΕΣ – ΕΞΩΠΟΛΗ – ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ ΑΛΕΞ. – ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ ΑΜΥΓΔ. – ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΙΙΑ ΚΡΗΤΗΣ.

8:30 – 15:30 ΔΡΑΜΙΑ – ΚΑΒΡΟΣ (ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ)

Νομός Λασιθίου

Δευτέρα 23 Μαρτίου

8:00 – 12:00 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ: ΦΕΡΜΑ – ΑΓΙΑ ΦΩΤΙΑ – ΑΧΛΙΑ – ΓΑΛΗΝΗ – ΟΡΕΙΝΟ – ΘΡΥΠΤΗ – ΜΑΥΡΟΣ ΚΟΛΥΜΠΟΣ – ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ.

ΣΗΤΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ : ΣΤΑΥΡΟΧΩΡΙ, ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ, ΛΑΠΙΘΟΣ & Μ. ΓΥΑΛΟΣ

Διαφήμιση
Διαφήμιση