HomeΚΡΗΤΗΆνοιξε και επίσημα τις πύλες του το H&M στα Χανιά – Το αδιαχώρητο στα εγκαίνια

Άνοιξε και επίσημα τις πύλες του το H&M στα Χανιά – Το αδιαχώρητο στα εγκαίνια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε τις πύλες του χθες το απόγευμα στην οδό Τζανακάκη, στα Χανιά, το κατάστημα της πασίγνωστης σουηδικής αλυσίδας H&M. Στο εντυπωσιακό event που διοργανώθηκε, σημειώθηκε στην κυριολεξία το αδιαχώρητο, αφού πλήθος Χανιώτες και Χανιώτισσες, όλων των ηλικιών έσπευσαν να απολαύσουν από κοντά τις συλλογές του καταστήματος, το οποίο να σημειωθεί λειτουργεί με όλη τη γκάμα των προϊόντων του.

Το νέο κατάστημα, λειτουργεί σε τρεις ορόφους, στο παλαιό κτίριο του ΟΤΕ Χανίων, στο κέντρο της πόλης και προσφέρει στο κοινό, τη γυναικεία, την ανδρική αλλά και την παιδική σειρά του, αρχής γενομένης από την κολεξιόν της Άνοιξης 2015.

Πρόκειται για το 32ο κατάστημα της αλυσίδας στην Ελλάδα και το πρώτο της Κρήτης. Όπως, όμως, δεσμεύτηκε και επίσημα, η υπεύθυνη του καταστήματος, στόχος της H&M είναι να ανοίξει καταστήματα και σε όλες τις άλλες μεγάλες πόλεις της Κρήτης, αρκεί να εντοπιστεί το κατάλληλο κτίριο που θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες και τις υψηλού επιπέδου προδιαγραφές της εταιρείας αλλά και τις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού.

h&m3

Για το opening των Χανίων, διοργανώθηκε ένα πλούσιο happening με πολύ μουσική και χορό, κεράσματα αλλά και αγαπημένες παρουσίες. Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς το απόγευμα στην οδό Τζανακάκη, ενώ την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε η αγαπημένη παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη, που ως γνωστόν έλκει την καταγωγή από την Κρήτη.

Η ίδια σε δηλώσεις της τόνισε, πως τα ρούχα και τα αξεσουάρ του δημοφιλούς brand είναι και προσωπική της επιλογή στην καθημερινότητά της, καθώς η επιτυχία τους έγκειται στο δίπτυχο προσιτές τιμές και εξαιρετικές ποιότητες.

Τους επισκέπτες ενθουσίασε και η παρουσία του Δημήτρη Αλεξάνδρου που ανέβασε την ένταση της μουσικής αλλά και της διάθεσης, ως Guest DJ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση