HomeΚΡΗΤΗ«Το θαύμα της μετανάστευσης των πουλιών»

«Το θαύμα της μετανάστευσης των πουλιών»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Χελιδόνι πέταξε, ήβρε πύργο και έκατσε και χαμοκελάδησε

Μάρτη,  Μάρτη μου καλέ μου Μάρτη,

Μάρτη μου καλέ και Απρίλη θαυμαστέ..»

Παραδοσιακά Κάλαντα

«Το θαύμα της μετανάστευσης των πουλιών» είναι το θέμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί.

Ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο ορνιθολόγος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μιχάλης Δρετάκης και οι παρευρισκόμενοι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να ερευνήσουν, να παίξουν, να φτιάξουν κατασκευές και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τη μετανάστευση των πουλιών.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

11:00-12:00 Συζήτηση στην Αίθουσα Πολυμέσων με θέμα: «Το θαύμα της μετανάστευσης» από τον Μιχ. Δρετάκη, ορνιθολόγο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

12:00-14:00 Χελιδονίσματα 2015: Κατασκευή φωλιάς πουλιών (παράλληλη εκδήλωση με τη στήριξη της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας) (δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα της εκδήλωσης  στο χώρο υποδοχής του Μουσείου – για ηλικίες άνω των  8 ετών).

12:00-14:00 Καλωσορίζουμε την άνοιξη με παραδοσιακά ανοιξιάτικα κάλαντα (δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα της εκδήλωσης στο χώρο υποδοχής του Μουσείου – για ηλικίες άνω των 6 ετών).

12:00-14:00 Κατασκευάζουμε χελιδονάκια και στέλνουμε τα δικά μας μηνύματα για να υποδεχτούμε την άνοιξη.

Η γενική είσοδος θα είναι 5 ευρώ, ενώ για τα μέλη του Συλλόγου «Φίλοι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης» η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Σας περιμένουμε στην προσεχή εκδήλωση (Σάββατο 04/04/2015) για να γνωρίσουμε το θαυμαστό κόσμο των αβγών!

Διαφήμιση
Διαφήμιση