HomeΚΡΗΤΗΤο “Friendly Olive TourTM” από το “Κτήμα Βασιλάκη”

Το “Friendly Olive TourTM” από το “Κτήμα Βασιλάκη”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα Tourism Awards διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά η έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Η τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αποκάλυψε τα “διαμάντια του ελληνικού τουρισμού” και ανέδειξε τις πιο καινοτόμες πρακτικές και πρωτοβουλίες φορέων και επιχειρήσεων.

photo_1

Η εταιρία Βασιλάκης Εμμ. Α.Ε. – Κτήμα Βασιλάκη ήταν εκεί με την υποψηφιότητά της στην κατηγορία Specialty Offering – Εναλλακτικός Τουρισμός/Αγροτουρισμός. Κατάφερε να αποσπάσει το Χρυσό Βραβείο για το Friendly Olive TourTM που, από το 2012, ευδοκιμεί, εξελίσσεται και συμβάλλει στην τοπική και ευρύτερη τουριστική ανάπτυξη. Το  Friendly Olive TourTM είναι μία 60λεπτη υπηρεσία ξενάγησης στο Κτήμα Βασιλάκη και συνδυάζει την ενημέρωση για την πλήρη διαχείρηση του ελαιοκάρπου με τη γευσιγνωσία των εξαιρετικά παρθένων ελαιολάδων μας.

Εμείς όλοι, στην οικογενειακή επιχείρηση στο Μιραμπέλλο της Κρήτης, θεωρούμε αυτή τη διάκριση ιδιαίτερα σημαντική. Περιμένουμε κι εσάς σε αυτή την ευχάριστη και φιλική διαδρομή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση